Paul Stanley продава цялата си покъщнина, вкл. стотици предмети от историята на KISS

25 апр 2021, 10:13 ч. 1350 / 6 4
пред./следв.

   Фронтменът на KISS Paul Stanley е решил да разруши цялата си къща в Бевърли Хилс и да построи нова на нейното място. При това, музикантът иска да се освободи и от всичко вътре в дома си - от мебели и др. покъщнина до стотици най-различни предмети, свързани с историята на легендарната банда.

   С тази цел Stanley обяви мащабна разпродажба. Като част от нея са се предлагали тениски и др. мърчандайз, колекционерски предмети, сертификати и лицензи, чаши, пътни чанти и още много привлекателни за феновете на групата неща. Вече е минала около седмица от разпродажбата и почти всичко е изкупено.

   Paul не е единственият член на KISS, който прави големи промени, свързани с жилището си. През миналия месец басистът Gene Simmons обяви, че продава имението си в Бевърли Хилс и се мести да живее във Вашингтон. След като се е оказало, че няма желаещи да купят имота му за 22 млн. долара, Simmons направи сериозни подобрения и увеличи цената на 25 млн.

 

Paul Stanley

 

още за:

Paul Stanley


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Опърпан 26.04.2021 01:40:46 отговори + 1 2
Добре, това е хубаво. Да видим сега Ейс Фрели какво ще предприеме. Дали пък няма да си вземе аапартамент на блок? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 25.04.2021 17:57:32 отговори + 10 35
Колко характерно за един етнос... Пари, пари, пари... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 25.04.2021 18:30:11 + 10 33
Нали?И тоя етнос все мрънка,че е бил подложен на геноцид,а всъщност този етнос винаги е бил част от световното задкулисие... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 25.04.2021 10:23:42 отговори + 9 0
Половината, ако не вскички ще ги изкупи Себастиан Бах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".