Пазарджик ще бъде домакин на "БириМанджаро" - рок фестивал със занаятчийска бира и храна

30 май 2019, 11:55 ч. 2519 / 9 9
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

БириМанджаро ще се проведе в периода 7-9 юни в парк "Стадиона" и ще бъде с вход свободен, а освен качествена бира и вкусна храна, програмата предвижда различни зони за забвление и концерти с участието на Светльо & The Legends и Подуене Блус Бенд с Васко Кръпката.

Сцената на БириМанджаро ще бъде в парк „Стадиона", а сред хедлайнърите са Светльо & The Legends и Подуене Блус Бенд. Другите банди от тридневния рок фест са Toyletters, Dino Rock, Deafwave, а специално от Сърбия ще дойдат „Ritam Sex-I-Ja", които ще правят кавъри и трибют на „Ред Хот Чили Пепърс". Концертите ще бъдат напълно безплатни.

Фестивалът, който носи името „БириМанджаро" има и друг голям акцент - бирата и храната. За целта събитието ще обедини над 20 малки бутикови, занаятчийски компании, производители на крафт бира, висококачествени храни, люти сосове, шоколади, джелато и др.

За посетителите на Фестивала се предвиждат и различни атракциони - бирена йога, занимания за деца с анимиатори, работилници и игри, в стилистиката на предаването Фермата, организирани от техните създатели. Посетителите на парка също ще могат да използват безплатно рикши, водни колела, масички за пикник и детски площадка, а целта на феста е да събере на едно място хора с всякакви интереси: ценители на рок музиката, любители на бирата и качествената храна, семейства с деца, които ще могат да разпуснат и открият летния сезон.

Организатори са Община Пазарджик, Крафт пивоварна Ромбус и Minus Еvents&Mаnаgement

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ank 30.05.2019 21:43:18 отговори + 3 10
Джелато!?! Родна реч, о майна сладка! Боже, прибери си вересиите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 30.05.2019 21:48:03 + 8 1
И ти си вересия

https://www.bacchus.bg/novini/2014/06/04/2315273_kakva_e_razlikata_mejdu_sladoled_i_djelato/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ank 1.06.2019 01:31:05 + 0 3
Вирус, добре би било да погледнеш малко по-далеч от върха на носа си, естествено, ако не си падаш по имитации. http://www.authentico-ita.org/5-curiose-differenze-gelato-italiano-ice-cream/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 1.06.2019 21:56:19 + 3 0
Ти дето виждаш по-далече от носа си... Дал си линк към статия, която се казва '5 разлики между италианското джелато и сладоледа' Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ank 2.06.2019 03:29:13 + 0 1
А сега и ако вземеш да я прочетеш, цена няма да имаш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 2.06.2019 10:27:14 + 1 0
Сериозно? Да прочета статия '5-те разлики между .... и ....' за да видя, че....... няма разлика. Ти добре ли си? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз 123 30.05.2019 12:49:22 отговори + 5 1
Ами дори и само заради Ромбус си заслужава. Определено най- добрата българска крафт пивоварна. Рискуват смело и имат бири на много добро ниво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 30.05.2019 12:09:40 отговори + 9 20
Трогателно! А в това време Tool правят европейско турне, което НЯМА да мине през Пазарджик, няма да мине и през София, няма да мине и през България. Защото такава ни е класата, такава ни е публиката, такива са ни феновете явно - БириМанджаро. Майко мила! Потъвам от срам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тсонко 30.05.2019 14:10:20 + 21 1
Едното няма общо с другото. По цял свят фирми и общини правят безплатни пикници, концерти и фестивали за разтуха на хората. Проблемът е, ще тук публиката за Tool е може би твърде малко в сравнение с хонорара им, я и като цяло на много хора им се свиди или нямат възможност да дадат 100 лв за концерт. Съгласен съм с недоволството ти, но за да се променят нещата трябва първо да се работи на управленско ниво - за да се живее така, че повече интелигентни хора (разбирай таргета на Tool) да са си тук и да имат достатъчно пари, че да могат да си позволят да посещават концерти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".