Peavy с изявление за бъдещето на RAGE

6 фев 2015, 18:20 ч. 1013 / 5 2
пред./следв.

   Басистът/вокалист Peavy Wagner публикува следно изявление по повод раздялата на доскорошния състав на германските хеви/пауърметъли RAGE:

Здравейте, Rageheads, поради слуховете в последните няколко дни относно бъдещето на RAGE и LMO, искам да дам повече яснота по случая. Раздялата ми с Victor и Andre не означава края на RAGE! Напротив, скоро ще потеглим отново с нов състав. Ще последват повече новини.

REFUGE е благословия за мен и двамата ми приятели и колеги и искаме да продължи да съществува. Очакваме фестивалното лято на 2015 г. и (периода след това). Двете банди, REFUGE и RAGE ще се представят заедно и дори ще се допълват. С REFUGE ще угодим на олдскул феновете, докато RAGE покрива целия музикален спектър, който съм изградил в последните 30 години.

Създадох LINGUA MORTIS (LMO) в началото на 90-те и отбелязахме първото си издание през 1996 г. Също като RAGE, LMO е важна част от мен и имам намерение да вложа същата страст и креативна енергия, които давах в миналото.

Обещавам, че ще продължа с RAGE и с високо музикално качество. С REFUGE ще пътуваме назад в старите дни, а с LINGUA MORTIS ORCHESTRA искам да продължа тази част от мен, в която метълът се среща с класиката.

Нямам търпение за това, което ще се случи в близко бъдеше, чувствам се освободен и пълен с креативна енергия. В тази връзка искам да кажа БЛАГОДАРЯ ВИ за вашето доверие и подкрепа.

 

   Victor Smolski публикува съобщение малко след раздялата, в което казва, че ще се фокусира върху LINGUA MORTIS ORCHESTRA, които ще останат в досегашния си състав, но без Peavy. Предстои да разберем дали ще има разбирателство между двамата или ще бъдем свидетели на нови (съдебни) спорове или създаването на паралелни формации.

   RAGE изнесоха може би последния си концерт в състав Peavey Wagner, Victor Smolski и Andre Hilgers на 10 януари в София.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хм 7.02.2015 00:19:31 отговори + 0 3
Сигурен съм, че е за добро! Не съм фен на Смолски. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Murderface 6.02.2015 18:56:29 отговори + 3 1
Дано да е за добро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".