Перфектно шоу на Marilyn Manson в София, TYPE O NEGATIVE свириха фатално рано

5 юли 2007, 00:47 ч. 1217 / 22 204
пред./следв.
Като изключим затрудненото (отново!) влизане и неразбориите с началния час на билетите и реалния такъв, заради което успях да хвана единствено последните две парчета на TYPE O NEGATIVE "Love You to Death" и "Black No. 1", вечерта определено си заслужаваше. Обявеният за 20:00 концерт бе започнал значително по-рано, родната подгряваща банда ALIEN INDUSTRY изпълнила всичко на всичко три парчета, а Peter Steele и компания появили се на сцената около 19:50 ч. Нищо чудно една трета от присъстващите да се беше озовала на терена именно заради TYPE, които въпреки дългогодишната си кариера и безспорния успех на последния албум "Dead Again", си се придържаха напълно към неписаните рестрикции на подгряващите групи и като че ли не очакваха толкова топъл прием от българската публика. А тя самата, беше шарена като селски китеник- от обикновени офис служителки, дошли да видят "изрода" до напълно осъзнаващите какво правят на такова място лоялни готик фенове. В 21:20 "изродът" пресече затревеното пространство към сцената и помаха с ръка на вече истерясалата тълпа по трибуните. Началото бе поставено с няколкоминутно интро в драматичен класически маниер, след което още при първите акорди на откриващото "If I Was Your Vampire" черното платнище с огромните червени инициали на MM беше дръпнато надолу и спектакълът започна. Спектакъл е точната дума за концерт като този - на връх националния празник на родината си Brian Warner, по-известен като Marilyn Manson изпепели стадион "Академик" в столицата. Зрелището наистина беше първокласно. Станахме свидетели как времето може да спре своя ход за хиляди хора, дошли да чуят "Disposable Teens", "Rock Is Dead" и "Dope Show" (Как падаха само хапчетата на екрана отзад!).
   Американският антихрист, болестотворният социален феномен, мозъкът на съвременната генерация се разхождаше по сцената, сякаш се е родил на нея, махайки с дясната си ръка надолу, сякаш е кукла на конци или махало на хуманоиден часовник. Показваше задника си, събуваше панталона си, имитираше чукане и всико както си му е реда. Както сме го гледали по телевизора. Най-великата шок рок звезда на нашето време дирижираше с лекота не само спектакъла си, с вичките му там джаджи и пушеци и перверзни червени светлини, пълзящи наоколо, но и умело настройваше публиката на свои вълни, когато усетеше и най-малкото разконцентриране. Но дори най-големият режисьор не може да предвиди рисковете на живото предаване и в самия край на "Tainted Love" някакъв тип се качи на сцената изневиделица и тръгна да прегръща Manson. И понеже светлините моментално изгаснаха, за момент си помислих, че ставам свидетел на нещо доволно гадно, което не искам да изричам дори и в писмен вид, но съм сигурен, че се сещате за какво говоря. Както и да е, беше фалшива тревога и след секунди MM се завърна триумфално. Лолитската перверзия "Heart Shaped Glasses" от новия албум "Eat Me Drink Me" беше посрещната със същия възторг като по-старите химни. На моменти от превъзбудени викове и крясъци, не можеше да се чува музиката от сцената, а басът беше бая одупен. След най-дългата, но очарователно драматична пауза преди бис, на която съм присъствал в България, дойде и логичният завършек на тазвечершното рандеву - "The Beautiful People". MM слезе при предните редове от около 7000 зрители, обходи ги, здрависа се и се прибра под заря от дребни бели неща, напомняща някакъв абсурден юлски сняг. И мисля, никой не остана излъган от отношението му, когато светнаха лампите и зазвуча логичното неокласическо аутро. Антихристът показа класа, достойна само за декадент с неговия статут. И, мисля си, това със сигурност беше концерта на годината за всички онези, които не си падат по престарели рок звезди, чудовища на сцената и пластмасови мечове.

manson



Коментари   (204)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


иван 7.04.2008 21:24:52 отговори + 0 0
коишищ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен Тигър 30.07.2007 18:05:52 отговори + 0 0
anti_christian, какво целиш с коментара си. Искам да кажа, освен да демонстрираш безмерно самочувствие и неземна глупост. sdm_korn е ясен, но пък ти какво искаш? Първо, явно не четеш правилно, щом не си забелязал, че съм поставил някакво име върху коментара за Ерик Адамс и Дикинсън. Второ, по отношение на музиката... На мен изобщо не ми дреме, ама хич, че КОЯП свирят с ниско настроени седемструнни китари или разни подобни глупости. От такова не бих казал, че разбирам. Но и преди тях се е свирило на такива. Джоуи Ди Мейо свири на осемструнен бас още от преди жанрът на Кояп да бъде измислен. От писанията ти за погото не се разбира има ли го, няма ли го.

Няма да оприсвам достойнствата на музиката, която аз слушам - а те не са малко. Но замисли се в какво се опитваш да ни убедиш. Като гледам, и ти не знаеш.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdm_korn 26.07.2007 23:49:04 отговори + 0 0
Да ве лек,ще се видим на 15-и,аз и anti_christian също сме там,представи си.Ама да ви видим големите металисти как ще стоите като пънове,докато DARK FUNERAL свирят.Освен на SEPULTURA друго меле едва ли ще има. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

anti_christian 26.07.2007 12:10:25 отговори + 1 0
А забелязах докато преглеждах статията за концерта на Мерилин Менсън коментарите на двама анонимчовци които поради глупостите които приказват нямат доблеста да си сложат име,към коментара.А първо за кожените гащи и коментара на първия анонимчо,аааа накарай Ерик Адамс или Брус Дикинсън да куфеят половин час по начина по който куфееше преди Джонатан Дейвис и повярвай ми брат или семенниците му ще станат на пихтия или гащите му ще се пръснат. Второ за седемструнните китари на KORN aaaaaaaaaa някой от вас анонимчовци да е чувал за ниско настроена китара ,която до преди първия албум на KORN са смятали за приложима в дет метъла и грайнд кора ,и по екстремния блек метъл(т.е. олдскуул блек метъла ,защото ако това което правят днес някои банди може да се нарече блек ........ но това е друга тема.)А втория анонимчо който казва че същото което свирят KORN може да се изсвири и на три струни ,нека ако може да ме намери в скайпа (пи6а се по същия на4ин)и да ми покаже как го свири той това защото последният когато правих за по голямата част от песните ми трябваха 5 стр. за ТHOUGHTLES 6 стр. за LET,S DO THIS NOW и 7 стр. Трето за обстановката на концертите също не съм много съгласен.Надявам се че поне един от анонимчовците е гледал концерти на Cannibal Corpse (моя много лубима банда) - например LIVE CANNIBALISM -ами да ви кажа честно в центъра на залата има между 8 и 10 човека които се опитват правят нещо като пого само че са толкова пияни че дори не могат да се оцелят.Обратното в България е такова меле че се учудвам как мина без жертви.Гледал сам много концерти на блек метъл банди и на живо и на DVD ,пого не съм видял.Бандите на които става здраво меле от тези и които сам гледал са BEHEMOTH и АZARATH само че те са по-скоро дет/блек.А за концертите на LIMP BIZKIT и KORN братче стават такива мелета че ти е бедна фантазията.на един концерт на LIMP BIZKIT в Германия влизат в погото със скейтове и направо си ги трошат в главите без капка милост. Така че няма значение дали бандата е SLIPKNOT или MARDUK или DEICIDE или SODOM ( мои много любими банди също ) ако бандата свири здраво и по голямата част от публиката и е от истински фенове ще има пого,развяващи се коси и естествено много алкохол. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

axehammer71 22.07.2007 12:20:16 отговори + 0 0
какъв Корн,какъв Стифф...Едните са педал4ета,другият взе да се взема много насериозно! ще се видим на 15 в Каварна-чао
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


akne_and_komedons 19.07.2007 10:19:04 отговори + 0 0
axaxaxaxa....ей тъпота има много по тоя свят
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.07.2007 00:17:18 отговори + 0 0
Джоуи Ди Мейо свири на 8-струнен бас и в Каварна... (също и на 4-струнен, за различните песни с различен бас, ако не се лъжа баладите бяха повече на 8-струнния изсвирени) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 17.07.2007 13:24:12 отговори + 0 0
sdm_korn, какво точно ти е направил хеви метълът? А? Няма сега да седна да изброявам достойнствата на любимия си жанр, но говориш глупоти. Виждал ли си как Ерик Адамс търчи по сцената с тия кожени гащи? Или пък как Брус Дикинсън(забележка - Iron Maiden и гласът на Дикинсън не ме радват много, но този знае как да се раздава)? После пък хеви-публиката не ти харесвала. И какво не ти харесва в нея? Че хората не се опитват да изпотрошат ребрата на всичко наоколо? Те са отишли на концерт заради музиката. Не за това.

Korn били открили седемструнното свирене. Не че нещо, обаче това не е вярно. Анонимният два поста преди моя ти е обяснил защо. Още повече, че Джоуи Ди Мейо от Manowar е свирил на осемструнна баскитара(според уикипедията). Толкова за седемструнното свирене.

И, sdm_korn, намали малко фенщината. Няма да сбъркаш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.07.2007 17:54:51 отговори + 0 0
Явно шоуто на Менсън не е било чак толкова перфектно :> Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.07.2007 15:17:29 отговори + 0 0
мда изтриха ми коментара веднага, за това сега ще се цензорирам
sdm_korn, ахахахахах ти копеле си толкова т*п, че даже не си струва да ти отговарям, но го правя заради някой други тук, да не вземат да се вържат на абсурдните ти думи...та така:
1. ей *****, знаеш ли кога Korn са открили 7 струнно свирене? кога съм ти г*****************************************. Само да ти кажа, трябва поне малко да отбираш от музика, за да се сетиш, че на корн музиката е толкова елементарна и плоска, че това дето се фукат с тея 7-струнни китари, как видиш ли им правил звука уникален) си е чуста проба фукня и позиорство, защото те с тези 7 струнни китари правят едно НИЩО!, същото може да се изсвири и с 3-струнни китари...смешници!
2. Еле а пък като казваш, че Корн и Лимп Бизкит са по екстремни от блек метъл групите...еле а на това какъв смях пада, хвани се прегледай бе ш***н тийнеиджър, ти въобще знаеш ли за какво приказваш?
На концерт на дет и блек метъл групи ситуацията е ...айде няма нужда да сравнявам с "екстремните" концерти на корн и лимп бизкит...*******************+много
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


WeltherrschafT 11.07.2007 21:48:25 отговори + 0 0
sdm_korn човек, ти вярно си много зле, срамота е, че Мерилин Менсън има фенове като теб..."АмАн" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.07.2007 19:37:26 отговори + 0 0
ам пък е прав за някои неще момчето бе,по заспали от хеви феновете няма,все едно ходят на театър,а не на концерт,където се вдига шум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 11.07.2007 17:06:16 отговори + 0 0
освен това, 7-струнната китара не са я открили Корн. прочети нещо друго освен 100% Хит; има разни напълно неизвестни китаристи, като Стив Вай, които са върнали 7-те струни в обръщение още 1990 година, да не говорим за хората, които са свирили на такива още в началото на века. разправяй ми още, че не си гневно тийнче...аз ще продължавам да се кикотя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 11.07.2007 11:47:43 отговори + 0 0
Корни, казах ти, пукам се от смях да те чета Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdm_korn 11.07.2007 08:12:28 отговори + 0 0
Пробваите вие да имате поведение като КОРН на сцената,тоест да се мятате като бесни,обаче го направете с вашите прилепнали геиски кожени гащи тип МеноВар да ви видим как ше го направите.А тва което направиха корн от 1994-1 насам,мисля,че няма кво да коментирам,пратиха хевито на майната си,да си пискат там,да не говорим че откриха и 7 струнното свирене.И къде в Корн има рап?Тва да не е Лимп бизкит ве?То не че и те не са 15 пъти по-екстремни от всички хевинца,ама айде.А колкото до Менсън,човека знае как да си направи имидж с кйто да продава милиони,в съответсвие с яка музика.Къв пубертет бе бате,що си мислите,че Корн ги слушат само некви 13 годишни,ае не ми говори,вижте си пискливите хеви вокалчета с оперните песники,Лили Ижанова на фона на мелодични китарки,много метълско няма що.Погледни концертите на банди като Корн,Слипнот и подобни,виж им публиката как се държи,като нападнати от бяс са.Да не говорим за самите групи.След тва виж и нечия умряла публика(на хевитата и блека)и тогава ми приказваи кое е екстремно,явно си освен и глух и сляп.Аман от "трю" метъли.Само щото някои банди са свирили и преди 25 години и вече много велики,а кво свирят,приказки за лека нощ-рицарчета,принцески,ала бала,новия албим на нз си кой щяю да е за боговете в гръцката митология,другия за Нострадамус,а е направете албум и за баба Ванга и боговете в исляма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.07.2007 23:37:23 отговори + 0 0
стиф - до гроб на кафево бате. дошъл му цикъла на менсън и вече е най-великия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 8.07.2007 21:39:45 отговори + 0 0
Заебете Корн ве, кво ви пука за тях, новината е за концерта на Менсън, чудя се подобни коментари не се изтртиват. Модератора не си върши работата - на практика трие коментари, обвързани с темата, но по-остри и които явно го дразнят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Augusto_Ugarte 8.07.2007 13:49:56 отговори + 0 0
хехе, Корн не са ексТРемисти ами ексКРемисти! бели момчета които съжаляват че не са се родили негърчета. 3/4 панталонки, козя брадичка и "йо ма меен"... клоуни непоръбени! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 8.07.2007 09:42:29 отговори + 0 0
distortion, като чуеш дискографията на Корн, пак ела...за преглед Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 8.07.2007 02:47:20 отговори + 0 0
ни едното. не изравнявам "екстремен" с "агресивен", щото те и рапърчетата се пенят на микрофона, но това не води до екстремна музика...знаеш до какво води. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.07.2007 02:00:35 отговори + 0 0
distortion сравни ми само "Black №1" и "The Fight Song или "Burning Flag" да речем и честно, ама наистина честно ми кажи кое е по-екстремно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 7.07.2007 22:22:13 отговори + 0 0
що тъй става, вечно най-обидени и огорчени се оказват феновете на не(о)- и блек-метъла ? от никого не разбрани и ужасно гневни ? откриващи тепърва колелото, топлата вода и сума още очевидни неща, но задължително "по техния начин" ? -> строгият родителски контрол си казва думата D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EAT ME 7.07.2007 22:16:53 отговори + 1 0
От цялата тая шарения в мненията наистина не разбрах да съжалявам ли или да се успокоявам, че не можах да отида на концерта. Всичко е противоречиво като самия ММ. Никога не съм чел по взаимноизключващи се мнения за концерт. Така, че последно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 7.07.2007 22:08:08 отговори + 0 0
аре пак Корн намесихте..получавате хемороиди от Корн а? яко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2007 21:23:06 отговори + 0 0
за sdm_korn имах предвид Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.07.2007 21:22:45 отговори + 0 0
някох хора си живеят цял живот в пубертета...баси монголоида... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 7.07.2007 21:16:48 отговори + 0 0
мале, Корне, млъкни, че се излагаш Какъв екстрем има в ММ, или пък в Корн? Какъв метъл има в разните речитативи на не(о) метъла? Не съм против негрите, виж Suffocation, ама ти дето се изкажеш и се пукам от смях...не го ли изболедува пубертета ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdm_korn 7.07.2007 20:22:06 отговори + 0 0
По-големи позьори от вас-феновете на хиеви миетълът не съм виждал.Все си врете носа там,където не трябва и си натрапвате тъпото мнение,като,че някой от нас пише за вашите "невероятни" концерти.А колкото до тва,кой не можело да се разбере мъж или жена е...вие феновете на хевито виждали ли сте се отсрани кво представлявате?Поне повечето,с дългите безформени коси,в гръб трудно ви различавам.
Измислени рок икони дето ги въртели по мтв.Шом имат милионо фенове,нз кво им е измисленото,поне правят екстремна музика,не некви оперни песнички за рицарчета и принцеси.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Симо 7.07.2007 18:57:22 отговори + 0 0
Мисля, че концертът за тези които си падат по престарели рок звезди определено бе този на Robert Plant. А онези, които си падат по измислени рок икони дето ги въртят по mtv да си се радват на това дето не мяза нит на мъж нит на жена. :-x Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2007 15:54:56 отговори + 0 0
@Анонимния,не,не мисля че на про-рок им пука,именно за това медиите са ******,защото не им пука и пишат само глупости и неистини!!! ******************** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.07.2007 14:35:54 отговори + 0 0
Към Анонимния - наистина ли мислиш, че на Про-Рок им пука, че щели да "паднат от високо"? Да, могат да пишат каквото си пожелаят, нали това е силата на една медия. Респект! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pyretta 7.07.2007 13:55:30 отговори + 0 0
Концерта на Manowar няколко дни по-рано така ме разби, че даже и любимата ми от много години Type O не можа да го надмине... а за т.нар. MM ще цитирам ... поета... Whimps and Posers Leave the hall!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2007 13:52:26 отговори + 0 0
@funk_soldier
И аз много грозно бия...а да видим кой,кого!?!?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 7.07.2007 12:30:26 отговори + 0 0
Интересува ме някой, ако е качвал снимков материал или видео клипчета от коцерта, къде мога да ги намеря. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 7.07.2007 11:34:21 отговори + 0 0
стифф е пич, ако някой има проблеми с него, значи има проблеми с мен, пък аз много грозно бия.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.07.2007 11:05:11 отговори + 0 0
Ами крайно време е про-рок като цяло да се настроят на по-позитивна вълна,защото си мисля че напоследък много им порастна самочувствието и решиха,че са едва ли не всемогъщи и могат да си пишат,където и каквото си искат.Нали знаете,че от високо се пада най лошо?Пожелавам ви повече талант и повече обективност в писането!!!

Успех!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2007 10:37:36 отговори + 0 0
Съгласен съм с Trivium, Стифф просто искаше да каже за КОИ хора този концерт ще е концерта на годината, а не да ни натяква на нас феновете на Мейдън и Менъуор... И наистина Стифф е болен фен на Мейдън...друг е въпроса обаче защо след като не е много наясно по въпроса ММ (объркал е цяла песен и сам призна, че не е толкова на вътре в нещата, когато стане въпрос за Marilyn Manson) ...та защо тогава точно той е трябвало да пише статията?! Да беше изпратил жена му, тя поне има ЕДИН диск... ей това му е грешното на цялата история със статията...не може някой дето да не разбира от нещо да седне да пише статия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trivium 7.07.2007 00:17:01 отговори + 0 0
Ако сте чели повече от 2 броя на списанието ще знаете какъв фен на "престарелите рок звезди" Мейдън е Стифф. Обаче явно много хора хора просто не могат да разберат, че се е опитал да погледне от друга гледна точка.
И гледам разни "разбирачи" се надпреварват кой ще оплюе повече Стифф, та аз да си кажа, че той ми е любимия автор в списанието. Не, че беше нужно, но все пак ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nbz 6.07.2007 22:39:25 отговори + 0 0
Motorheadbanger не мислиш ли,че е крайно неуместно,най-вече глупаво да нападаш феновете на дадена група заради това,че Стифф е обидил твоите? Не си прав,ако си достатъчно умен ще разбереш какво се опитвам да ти кажа,феновете на ММ не са ти виновни за това,че Стифф се е изказал меко казано грубо за такива легенди!Освен това реално погледнато всеки има право на избор какво да слуша дали ще е както казваш "травестит" или "престаряващи рокаджий" избора си е изцяло негов! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 6.07.2007 21:02:45 отговори + 0 0
Стифф, ако трябва да дообясняваш нещо по статията си, значи не си се справил добре.

Колкото до престаряването - според мен една рок или метъл група е престаряла тогава, когато вече не се слуша. Iron Maiden и Manowar убедително доказаха, че още имат достатъчно почитатели. Не са престарели.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Motorheadbanger 6.07.2007 18:50:39 отговори + 0 0
престарели рок звезди ???? Само заради това заслужаваш да не наппишеш повече нито един коментар !! А по какво са си падали снощните фенове - по разсъблечен травестит приличащ на гаден охлюв ? Ура... травестията на власт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

akne_and_komedons 6.07.2007 17:43:14 отговори + 0 0
пор-рок усеща се някво плюене от страна на вашия екип в посока СМЕ..защо...община Kavarna(joker media)
май имат само един по-силен конкурент в лицето на СМЕ...друг е въпросът че СМЕ скоро ще изгубят ролята си на водещ организатор в БГ...СЕГА разбирате какво е да ви плуят вас(в случая стиф)...рано или късно щеше да стане така много хора ви четат (евала за което) и не на всеки му харесва това което чете....а сигурно знаете че българина веднъж почне ли да плюе нема спиране...плюеш ли по някого(в случая агенция която въпреки сички неуредици покрай някои концерти ни даде възможността да разберем какво е това да видиш любима група на живо и продължава да го прави) губиш!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boko 6.07.2007 16:07:59 отговори + 0 0
Първо за Stiff. Лично аз изключително много го уважавам заради музиката, която правеше и упорството, което имаха цялата банда за да свирят такава музика под български флаг. Сега не свири вече, прописал е. Нека, радвам се. Нагледал съм се на глупости по вестниците и списанията, просто нека бъдат повече компетентните хора в този бранш. Сега за концерта на ММ. Нямам си и идея какъв е бил звука по-назад. За мен беше важно да ме размаже и си го получих. Затова бях отпред на решетките. Саунда беше размазващ!!! Просто хората в тук или поне повечето имат някакво бегло музикално минало и ходят на концертите за да видят кой къде ще сгреши и къде ще пропадне звука. Това е просто концерт и се свири на момента.Останалото е работа на тонрежисьорите. Ако искате съвършен звук - пуснете си го вкъщи на диск или идете на Планета Пайнер на концерт. Там всичко звучи като на DVD/ познайте защо/. Ходете на концерти и се наслаждавайте на настроението и атмосферата. Не правете като тъпаците зад мен, които след втората бира се сбиха или като останалите напушени и дрогирани тъпаци, които ги изнасяха. Да чакам с години любимата си група и накрая когато дойде да се напия като простак и в най-добрия случай да заспя /има и вариант да се сбия, да ме изхвърлят или да ме набият/. Много хора идват на концертите със страшно много агресия и там пак продължават да бъдат такива. Концертите са място за развлечение и изразходване на енергия. Аз слушам изключително тежка и агресивна музика, но никога не съм си позволявал да притеснявам хората около мен. Добре ,че жена ми и тя слуша същата музика, иначе не знам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.07.2007 15:09:38 отговори + 0 0
Там и Пинк е рок-икона!! СМЕх! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

и още... 6.07.2007 15:06:12 отговори + 0 0
Личи си, че един и същ човек е писал репортажа за Тангра Мега Рок и тази новина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


fan 6.07.2007 15:05:16 отговори + 0 0
Тангра Мега Рок и СМЕ са като дупе и гащи, не очаквайте да прочетете нещо лошо за концертите на СМЕ на сайта на радиото. Там всичко цъфти и връзва, а концертите, организирани от Фънки и ко., са върхът. Бляк. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стифф 6.07.2007 14:36:46 отговори + 0 0
Анонимен, вероятно от обидената анонимна банда Анонимика,харесването и нехаресването е въпрос на личен избор. Сериозно бих се притеснил, ако започнат да ме харесват всички. Това би значело, че казвам неща, които ВСИЧКИ искат да чуят. Имам една новина за теб, в нашата китна родина кариера в тежката музика не е направил никой, макар че има много хора, които го заслужават. Има и някои групи, чийто албуми са прездавни по няколко пъти, защото хората ги купуват и им се радват. За щастие аз бях част от една такава група, а отдръпването ми от сцената беше лично решение, нямащо нищо общо с кариера и успех. Пожелавам ти по-малко свободно време, за да успееш да се съсредоточиш повече върху собствения си живот, вместо да анализираш този на останалите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 6.07.2007 13:31:35 отговори + 0 0
@ WeltherrschafT
аз ще ти кажа за такъв изпълнител - Sebastian Bach миналото лято в Каварна !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 6.07.2007 13:05:28 отговори + 0 0
Разбрах, че една позната пък около 3-4 часа след обяд на 4-ти пред СУ видяла ММ заедно с едно момиче и момче. Попитал я как да стигне до хотела си. Изобщо много земен човек и едновременно велик! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cain Massacre 6.07.2007 12:41:11 отговори + 1 0
Не съм чул до сега известен изпълнител и групата му да се слеят с тълпата в столично заведение! Двете ми приятелки Цвети и Деси - момичетата от "Нощен Труд" успяха да се радват не само на неговата компания цяля нощ в заведението, но и на членовете от неговата банда. Аз лично здрависах Браян и си направих снимки с Крис Врена, Джинджър Фиш и Роб Холидей. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 6.07.2007 12:36:04 отговори + 0 0
Стифе,не те харесвам защото всичките ти концертни репортажи са някви очерци на това,кой,какво,на кого казал от сцената по време на концерта.Ако искаш хората да не те псуват(както в случая),обръщай повече внимание на музиката,която хората свирят и на начина по който я свирят.Като ти прочетох репортажите от Хевън енд Хел и Мотърхед в Каварна(в сайта на Тангра Мегарок) и направо ме хвана срам,вместо тебе,честно ти казвам.Или си се озлобил много заради неуспешната си музикална кариера,за да пишеш такива глупости или си абсолютно некомпетентен.Надявам се,което и да е от двете,да го преодолееш скоро,защото в началото ми беше симпатичен и си мислех,че си пич.Ако ли пък не,то си е за тебе!!!И недейте да се учудвате,вие "журналистите",че българската сцена била слаба,защото именно вие не и оказвате никакъв съпорт а напротив,само чакате някоя българска група да излезе на по голям концерт за да я оплюете,независимо от това колко добре или зле се е представила.


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 6.07.2007 10:26:55 отговори + 1 0
Искам само да изкажа благодарности на онeзи няколко пича (те знаят кои са) дето ни направиха обща снимка на компанията ни и в разгара на концерта помогнаха да измъкнем от бербата няколко момичета, които паднаха много гадно под натиска на тълпата. Вдигнах мисля 2 от тях, по-късно тия сьщите хора помагаха да се ограничава погото и да не се превърне в масов бой...Човек явно навсякъде може да си намери истински приятели, не ги познавам, но така ги чувствам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bumblebee 6.07.2007 00:52:31 отговори + 0 0
Бе...май трябваше да уточня най вече че става дума за по-крайните мнения, иначе то си е нормално да критикуваш, ама ако има защо, а не ей така по дифолт да плюеш еди кой си или феновете му. Иначе за акъла...де да знам-може да съм го изтървал някъде на стадиона в Каварна :-DDD Абе може и крайно да съм се изказал, ама наистина понякога се дразня и се чудя за нещата дето писах долу. Както и да-това си е мое мнение, може би трябваше, а може би не, да го напиша, ама така ми дойде одеве.
Със здраве ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.07.2007 00:26:24 отговори + 0 0
bumblebee, щом говорим за изразяване на мнения, сети се че няма такова положение, в което всички хора ще останат доволни от един концерт, това не е нормално, нормално е да имаш лоша и добра критика, според мен не е нормално да видиш 200 супер позитивни коментара за един концерт и нито един отрицателен. за да имаш обективност ти трябват и двете страни- доволни, недоволни. фенове, хейтъри. метъли, нетолкоз метъли. трезвеници, пияници. все сме хора. ако ти тва дето си го написал наистина го мислиш и така нататък...според мен нямаше изобщо да си пишеш коментара, тъй правят хората дето имат малко акъл в главата. аз в момента проявявам безмозъчност че го пиша тва, даже и тъпо се чувствам.
със здраве
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bumblebee 6.07.2007 00:04:03 отговори + 0 0
"MisHkyn - 2007-07-05 23:50:52
Bumblebee така е,но има и вариант да отидеш на концерт на любимата си група и да се разочароваш."

Толкова че да я оплюеш тотално? Съмнявам се.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mnogo_Porkan 6.07.2007 00:02:31 отговори + 0 0
ся, вие мене уважавате ли ме? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MisHkyn 5.07.2007 23:50:52 отговори + 0 0
Bumblebee така е,но има и вариант да отидеш на концерт на любимата си група и да се разочароваш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bumblebee 5.07.2007 23:39:40 отговори + 1 0
Като гледам всички коментари имам чувството че едно 70% от народа влиза тука не от интерес и любов към музиката, а за да нахрани някой дето не харесва. За чий бе хора? Комплекс някакъв ли избивате? Ей това нещо хич не мога го разбера. След концерта на Мейдън сума хора споделиха положителните си емоции, обаче мнозина без някой да ги пита нахраниха здраво Брус и ко, само и само за да им обърне някой внимание и да им се чуе мнението. Същото нещо се повтори и на Менуор и сега се повтаря тук. Ама за какво? Като харесваш определена група-ходиш си на концерта, после си пишеш положителните впечатления или някакви градивни критики и толкоз. Обратното-като не харесваш някоя група чий го дириш на техен концерт и кому е нужно тъпото ти мнение че еди кой си е скапан. Малко повече уважение бре хора. Недейте да ставаме като чалгарите-там фенове се мразят щото любимата им певица се мразила с друга певица или друга компания и т.н. простотии...а тука всички сме (или би трябвало да сме) фенове на праведната музика, независимо дали говорим за Менуор, Менсън, Тайп и т.н...Ей богу, аз съм голям фен на Мейдън, бях най-отпред и се изкефих максимално. Фен съм и на Менуор и това беше най-великия концерт за мен (подчертавам ЗА МЕН), обаче не виждам що трябва да си налагам мнението на някого или някой да ми налага своето...тръгнал някой да ми обяснява че еди коя си група е скапана, абе заври си мнението...да. Аз не съм фен на Менсън и Тайп, обаче ги уважавам, смятам че са интересни, уважавам и феновете им и се радвам че са се изкефили снощи. А аз лично се изкефих на Менуор-тоест всеки да си знае мястото, а не да ходи като кибик за да види как ще се осерат "изрода Менсън/смешниците Менуор/нам си кви Мейдън..." и после да се чуди как да ги наплюе.
Пак казвам: спестете си тъпите коментари-като не харесвате някого просто не го слушайте и не пишете за него, какво печелите от това че сте нахранили някоя група? Да не би да ви е пораснала оная работа? Или да сте станали велики...по-добре намерете с какво да запълвате времето си или идете другаде да се правите на интересни и да си избивате комплексите, на мене и на мнозина ни писна от вас.

Още веднъж честито на всички фенове на Менсън, Мейдън, Менуор, Тайп.....които няма да забравят това лято, и нека и занапред да се радваме на хубави концерти :-)!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Makfera 5.07.2007 23:17:11 отговори + 0 0
**************** ************ ********************** *************** **************** И аз не се кефя на Manowar, ама определено бих ги послушал за малко вместо твоите хероинови герои.И според мене е е по добре да размахват пластмасови мечове от колкото да размахва 30 сантиметров вибратор които предди това познаи къде е бил.

THRASH TILL DEATH
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdm_korn 5.07.2007 23:11:34 отговори + 0 0
Е то културата не се учи от концерти,всеки знае,че тва е шоу,имидж.Аз не скачам по ничии фенове,но тев Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


-------------- 5.07.2007 22:59:29 отговори + 0 0
sdm_korn, поуЗпокой се, не наи*скачай срещу феновете на Manowar, че ще вземе нещо да ти се разКлоби...Хеви феновете може да са всякакви, ама като гледам и Менсън на култура не учи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 5.07.2007 21:57:37 отговори + 0 0
Еми, на кофти дата е пратена :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 21:52:43 отговори + 0 0
и на много кофти дата пусната - когато народът е във или на път за Каварна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 5.07.2007 21:33:32 отговори + 0 0
Сайтът ни е публикувал официална информация от организаторите, където е посочен начален час 19:00. Ето тук - http://www.pro-rock.net/news/shNews.php?id=4161.
Но - самият аз чак сега видях този факт, тъй като той е поднесен изключително неумело и между другото. Когато имаш събитие, обявено на билети и плакати за 20:00 ч., то е необходимо да направиш специално съобщение, в което основното е, че има нов начален час. При това - и изрично по електронните медии и вестници, защото далеч не всички зрители влизат редовно в Интернет и четат специализираните сайтове.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pinion 5.07.2007 21:30:35 отговори + 0 0
нищо ,аз съм си доволна,сега ако доидат и NIN ще мога да си умра штастлива Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


sdm_korn 5.07.2007 21:26:08 отговори + 0 0
За кратко,но пък качествено.Е,малко си тръгна изведнъж,когато никой не очкваше и наискочиха разни техници да разклобяват апаратурата,ама толкова,за 2О-30 лева. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pinion 5.07.2007 21:23:54 отговори + 0 0
беше невероятен концерт,таип оу бяха блестящи,менсън направи едно задоволително стейдж появяване,вси4ко беше
то4но,дори избора на подгряващата група.Единственото лошо нещо беше 4е ми се стори 4е менсън беше за мн кратко на сцената...но все пак важното е 4е въобще го видяхме...независимо 4е бе за кратко
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdm_korn 5.07.2007 21:20:08 отговори + 1 1
Ми да бяха докарали MURDERDOOLS да подгряват,не тая умряла банда ТОН,на която според мойте скромни наблюдения нямаше кой знае каква фенска маса.А имаше хора,които се кефеха и на тях,и на Менсън и дори на музиката,която звучеше между МЕНСЪН и ТОН-RAGE AGAINST THE MACHINE,PANTERA,MOTORHEAD,PRODIGY,BLUR.
Не мога да разбера,кво ние ебе нас-феновете на МЕНСЪН,кво било в Каварна?Онея с рицарските песнички колко хора разревали..ми ревете си ве,то каквато музиката,такива и феновете-приказки за лека нощ.Аз на да отида на метъл концерт да седна да рева.Няма да се сгазя в някое пого,ми ще рева.OMFG-PUSSIES.
Иначе тея ALIEN INDUSTRY много ме накефиха,як саунд,модерно звучене,яка визия,жалко,че изпълниха само 3 песни.TON винаги са ми били умряла банда и както каза един приятел-аз съм Сънчо,добре че не свириха повече.И без това половината публика не беше влязла на стадиона,а ТОН вече свириха,ами да бяхте дошли по-рано.Аз и мойте хора си влязохме навреме,още преди ALIEN INDUSTRY да забият.Не знам какво не му харесвате на звука,долу си беше як,само на DISPOSABLE TEENS нещо се прецака към края,но го поравиха.В сравнение с други концерти си бешен много добър,не съм бил на АЙРЯНА,ама всеки който е бил,казва,че бил тих.На Менсън не беше тих въобще,а и никой не ви е карал да стоите горе на пейките.
Иначе Менсън си беше перфецтен,на моменти яко се заиграваще с публиката,както когато изпробва в ляво или дясно публиката е по-шумна.
А колкото до тва дето някой каза,че Менсън ни бил заплюл,абе вие досега гледали ли сте някога негов концерт,той като не се изпика пак добре,в последните 2-3 години се поузпокои,личи си,че сте хевинца и подобни "простащини" за вас за недопустими.Не си ли е да изпееш бг химна,да просълзиш "истинските" метъли след като си изпял 30 песни за крал Артур и подобни.
Кой бил концерта на годината,ми като си фе на MANOWAR,нормално е тва да е концерта на годината за теб,като си фен на МЕНСЪН,значи тва е.А някои,като ходят на всеки концерт,макр че и те нз защо си е техен проблем.
"И, мисля си, това със сигурност беше концерта на годината за всички онези, които не си падат по престарели рок звезди, чудовища на сцената и пластмасови мечове."-човека ви казва "за тези,които не си падат по мечове и чудовища".Тоест които им се кефи на тея приказки за лека нощ си го кефи,за нас,които не слушаме такива "реалистични" песни,да,Менсън на живо си е доста голяма тръпка.
И нз що,ама само аз и още няколко човека ли знаехме,че концерта почва в 19.00.Четох го някъде в интернет,май беше в официалния сайт на СМЕ,но може и да греша.Още щом се разбра,че ще има и подргяваща българска банда,беше написано,че почва в 19.00.Хубаво е да четете и други неща,освен про-рок.И да идвате по-рано на стадиона,не в последния момент,хората не са ви виновни,че не сте достатъчно уведомени.


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 20:41:49 отговори + 0 0
Глупости - от двете страни на тълпата пред самата сцена имаше празно място бол. И на трибуните не беше никак трудно да си намериш място. Пълни бяха, но не и препълнени. А ако има 10 и повече хил. - става повсеместна гъчканица Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nbz 5.07.2007 20:34:19 отговори + 0 0
Анонимен,по последни данни уж е имало толкоз хора,аз бях там и трябва да ти кажа,че наистина беше пълно.В началото като започнаха да свирят Тайп,доколкото разбрах половината народ още са влизали,та ми изглеждаше доста празно по трибуните,но след това смея да твърдя,че беше доста пълно,а отпред пред сцената беше толкоз зле,всички се бутаха един в друг,едва се дишаше.. Оцеляхме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Seelenkrank 5.07.2007 20:24:43 отговори + 0 0
Абе на мен все пак не ми допада, когато към офоциалния коментар за даено събитие се прибави и заяждане с "престарелите" рок жанрове. Да не говорим, че в про-рок обикновено става въпрос точно за тях и ми се струва нелогично статията да завърши по този тъп начин:
" И, мисля си, това със сигурност беше концерта на годината за всички онези, които не си падат по престарели рок звезди, чудовища на сцената и пластмасови мечове." (да не говотим,че има и граматическа грешка...)
Иначе концертът сигурно е бил впечатляващ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 20:00:55 отговори + 0 0
Хо-хо-хо - и да не броим Содом - стадиона беше по-пълен и на Уайтснейк и на Джудас, когато бяха около 10К народ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пак съм АЗ 5.07.2007 20:00:42 отговори + 0 0
grey - Благодаря!

Определено нямаше много хора според мен, ако някой е гледал концерти на Murderdolls, картината беше много подобна, но беше тъмно и феновете не бяха дрогирани
(с малки изключения).
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 5.07.2007 19:39:36 отговори + 0 0
@pfffffff - нашата работа не е да озвучаваме концерти, но това не значи че не можем да ги оценим. Да не би да трябва да си пивовар за да определиш дали една бира е добра? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 19:30:36 отговори + 0 0
Как ще е имало 7000 бе! Луди ли сте? Никога този стадион не е бил по-пълен. Някой всъщност има ли адекватни данни за посещаемостта? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


........ 5.07.2007 19:21:03 отговори + 0 0
Добре де защо накрая някой хора не спрат да обиждат и много да разбират....като не ви кефят концертите в София стойте си в Каварна и си слушайте вашите звезди там!Никой не ви е искал мнението тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grey 5.07.2007 19:15:45 отговори + 0 0
@Пак съм АЗ - 2007-07-05 18:46:24
"някой може ли даде информацийка за Alien Indusrty?"

Легендарна индъстриъл група, основана в средата на 90-те...

http://avtora.com/artists/biografii/alien_industry
http://www.myspace.com/alienindustry
http://alienindustry.com/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 19:12:49 отговори + 0 0
как да каженякой нещо за Alien Industry, след като почти всички ги изпуснаха, а и - за съжаление - и по-голямата част от Тайп... а СМЕ все ми се струва, че можеха някак си да обявят, че ще е от 19.00 часа концерта... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grey 5.07.2007 18:51:21 отговори + 0 0
За всички, които всеки път се оплакват от затруднено влизане - как пък за толкова години и концерти не се научихме да не се трупаме като говеда, все повече и повече, само пред входа, който е първи срещнат по пътя към стадиона?!? Това като с опашките едно време за нещо, дето не знаеш какво е, ама може да е безплатно или поне с намаление На "Локомотив" става така, щото всичко живо идва отдолу по "Рожен", и за Мейдън първо висяхме половин час, докато накрая се сетихме да заобиколим първата тълпа и влязохме от друг вход за 2 минути. Сега пък повечето идват откъм "Коперник" и пак струпване, а после защо бил само един входът... Да, ама не беше един. Ние пристигнахме в 18:50 пред стадиона, минахме покрай голямата навалица, влязохме в 19:00 през по-страничен вход 10 метра по-нататък и хванахме всичко на всички банди. Така че не плюйте само дебелаците от СМЕ, ами и вие мислете малко за себе си
Иначе групите си бяха на ниво и концертът беше хубав. Браво и на Alien Industry, щото от толкова коментари почти никой нищо не каза за тяхната "кратка волна програма", но бяха много стабилни
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pffffffff 5.07.2007 18:47:46 отговори + 0 0
И само да добавя за тези дето плюят по СМЕ - тази компания прави концерти 15тина години! Довела е няма такива групи във времена, когато през България изпълнителите не искаха даже да прелетят. Който не му изнася може да не посещава концертите на СМЕ - свободна държава сме, само си запазете миризливите коментарчета за всеки концерт за себе си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Пак съм АЗ 5.07.2007 18:46:24 отговори + 0 0
забравих нещо...
някой може ли даде информацийка за Alien Indusrty?
Не ги бях чувал, но не бяха зле. Вокала наистина прилича на Randy от LoG или поне без очилата ми го направих на него Ако имат Myspace също ме устройва.

Благодаря.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pfffffff 5.07.2007 18:41:54 отговори + 0 0
Тези, които не харесват Менсън да си спестят компетентните мнения!!!! А и всичко майстори на озвучението, които критикуват след всеки концерт искам да ги поптам колко концерта са озвучили те самите, че се оказаха такива специалисти!?!?!?! Бих попсувал за накрая ама ще ме цензурират! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 18:35:47 отговори + 0 0
rendezvous [´rɔndi¸vu:]
I. n
1. среща, рандеву, свиждане;
2. (уречено) място

свиждане, сборен пункт;
3.
сборище, място на
обичайни
срещи;
4. воен.
събиране на
free
войски
или кораби на
уречено
място;


II. v срещам (се)
уречено място.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пак съм АЗ 5.07.2007 18:31:02 отговори + 0 0
Доволен съм. Всичко си е така както съм го очаквал. Все едно трябва да ви се напомня, че сте в България и все едно трябва да ви се напомня кои са организатори. Много ясно, че Менсън няма да дава автографи и разбира се, че феновете на ТОН ще им се кефят повече отколкото на Менсън. Нещо ново и неочаквано?????

Статията сякаш има целта да подкрепи постоянно оплюваните фенове на "изрода", все едно блекарите и тем подобните не са изроди. И не е ли вярно т'ва за мечовете и чудовищата? От истината боли... Само, че никой фен на Менсън не е коментирал отрицателно отзвуците от концертите на Мейдън, Меноуър и т.н.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 18:30:55 отговори + 0 0
скапана клавиатура леля му Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.07.2007 18:30:10 отговори + 0 0
срещаи имах предвид
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla bla 5.07.2007 18:29:39 отговори + 0 0
тазвечершното рандеву ?????
рандеву е стрща м/у двама
най-вероятно мъж и жена
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стифф 5.07.2007 18:23:24 отговори + 0 0
"Тъпият, неграмотен,глупав и загубен" автор на горенаписаното любезно моли всички негодуващи, наранени и обидени да прочетат отново последното изречение, в което би трябвало да съм обидил дори собствената си любима група, освен Manowar и още 35 000 души от Каварна, включително и половин Търново, и с ръка на сърцето да кажат къде е обидата в това, че има хора, които няма да отидат нито на Maiden, нито на Manowar, а ще предпочетат MM? Нима е обидно да си престарял? Какво лошо има в това едни да се кефят на пластмасови мечове, а други-не? Опитах се да влеза в кожата на онези, за които истинското изживяване беше снощи, защото не намират нищо за себе си от изминалите концерти и вие ме изядохте с парцалите. Вкъщи имам само един диск на MM и той дори не е мой, а на жена ми. И накрая:
1. Бих се извинил, ако има за какво да се извинявам, но уви много хора взимат нещата за състезание между банди и концелти, а това не е дербито Левски и ЦСКА. Сега остава да се разпределим на агитки и да се бием заради нечии идеали.
2.Съжалявам за сбърканото заглавие на песента Rock Is Dead, просто беше късно, а и аз, признавам си не съм дотам запознат с всяко едно парче.
3. Респект към всички онези, които намират статията за лоша поради причини различни от наранено самочувствие и други наранени неща...
На всички пожелавам приятно доизкарване на фестивалното лясто, защото ни чакат още концерти. И то какви!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 18:18:59 отговори + 0 0
Лично аз се изкефих на концерта на ММ вчера.Доволен съм за себе си.Относно погото,от което един колега много по-долу беше възмутен(били премачкани някакви дечица),по скоро пого нямаше,просто група хора се кефеха супер много и скачаха.Аз също станах част от тази група хора поради простата причина ,че те бяха супер близо до мен.Прави ми впечатление обаче факта,че се заражда някакъв спор(който за мен е убийствено тъп),кой организира по добре коцертите Цонко или СМЕ.Лично аз свалям шапка на промоутърите тази година.Не помня някога да е имало толкова яки концерти в рамките на една календарна година(тази още не е свършила).Искам само да добавя и още нещо,адски трудно е да ораганизираш концерт на съоражения като стадион Локомотив,Академик и т.н.Присъствал съм на концерти извън България ,които са били организирани супер зле.Смея да твърдя ,че специално СМЕ и Joker media са на едно доста добро европейско ниво.Продължавайте все така.Догодина им побжелавам да ни зарадват с AC DC на арена музика,а Metallica в Каварна,коже и обратното. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 18:03:26 отговори + 0 0
Вижте, все пак че Стиф не обявява този концерт за КОНЦЕРТЪТ НА ГОДИНАТА, а казва че това може да е така за определени хора. Всеки си има различно мнение за групи и музика и от там за концерти, не може всички да мислят че шоуто на Manowar е най-якото. Въпреки че определено правят невероятно шоу и е повече от голямо удоволствие да се отиде на техен концерт!!! Но има достатъчно хора които не ги харесват...

Както много други - мен също ме подразни статията, но това не е ново за мен като знам кой е авторът... мисля че списанието може би си тегли негативи от това, но проблемът си е техен.

За ММ - не го понасям изобщо, но е добре че хората отишли да го видят вчера са се накефили, все пак това е най-важното за един концерт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


мда 5.07.2007 17:59:54 отговори + 0 0
Концерт на годината друг път. С този бумтящ бас и без Nobodies! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 5.07.2007 17:54:12 отговори + 0 0
ММ си е велик, но това последното изречение в статията не подсказва журналистическа безпристрастност, а чиста запалянковщина и обида за онези около 35 000 души общо миналата седмица в Каварна!
А за това как се прави звук на концерт-всички да ходят да се учат от Жокер медия!!!
Стифф-знаеш ли колко хора от В.Търново имаше в Каварна?? Не обиждай поне тях!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mOBSCENE 5.07.2007 17:47:30 отговори + 0 0
@WeltherrschafT - same shit here, dude =)
Заслужи си една черпня от мен ;]
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 5.07.2007 17:36:39 отговори + 0 0
"nbz - единственото извращение,което видях снощи беше от страна на публиката,които в по-голямата си част бяха надрусани и пияни копелдаци."


Пха-ха-ха-ха!



Бях на няколко метра от охрадата, точно там където беше и погото, точно там, където бяха "надрусаните и пяните". Мога да кажа всъщност, че имаше 2-3 хлапетийки дето създаваха лек смут, може би заради невероятния си грим и тениските на ЛИНКИН ПАРК! се мислеха за нещо повече. За мен изживяването беше върховно! Мерилин Менсън ми е една от най-любимите групи и отидох единствено заради тях. Не ме интересува звука ли бил по-зле, дали са били 7000 или 30000 души, дали тоя пред мене имал пъпки или не. Отидох заради групата, за музиката, за шоуто. Изкарах си супер - избеснях като за първи и последен концерт (не мисля, че скоро ще дойдат пак). Участвах често в погото, прегръщахме се приятелски с много фенове около мен, които като че ли бяха дошли повече заради ТОН!, обаче се кефиха повече на Менсън. По повод на това какви глупости правел Менсън, как храчел и имитирал чукане...Бях един от първите които влезе, така че видях и 3-те групи. Много хора вярвам пък за забелязали как Питър Стийл демонстративно имитираше бъркане в задника си, и също кийбордистът на ТОН как си рови в носа, "вади" пиле от там и го обърсва в гащите на "нищоподозиращият" Стийл - сценично поведение, нищо повече както и при Менсън. Не разбирам недоволстващите наистина...Може би защото съм наистина голям фен. Няколко пъти един пич ме вдига на раменете си, отпях си на всяка песен и ми се откъсна главата. Супер доволен съм от сетлиста, всички песни бяха много добре подбрани. Е съжалявам само за още няколко класики, които не прозвучаха като например The Nobodies, Burning Flag, s(AINT). Всъщност на някой може да му се стори някво детско изказването ми (за което не ми пука хич). Набарах си една бутилка, дето Менсън я хвърли, скъсах си плакат, насрах се от кеф, кво повече му тряа на един фен, слушам го от 5-6 години, не мисля, че скоро ще го видя пак...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bobi be bobi 5.07.2007 17:14:04 отговори + 0 0
куките.тия куки само а охраната тая охрана сдамо.тия имат много зор хора да се кача на последния етаж на блока и да ме гонят.а охраната искаше да ме бие даже когато бях вънка.ей това го няма.нека прокурора ги знае тия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


eddy 5.07.2007 16:51:26 отговори + 0 0
А НЕ ДА СЕ РАЗПРАВЯМЕ ТУК С ОБИДЕНИТЕ ФЕНОВЕ НА MANOWAR. felly не6то се барка6 мойто мом4е ни е сме супер доволни от концерта! 4е дайе 6те ни дават и на двд ! а тва последното дето било най великия концерт на годината е те СМЕ да направят един готин концерт в годината и тва да е на Iron Maiden! ина4е Joker Media rules! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 16:42:52 отговори + 0 0
Статията е доволно зле.Това сравнение накрая на тая карикатура с онези пичове с мечовете е смехотворна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 16:36:32 отговори + 0 0
Шо да се къпят? То се губи половината от кефа ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бате Жоре 5.07.2007 15:45:27 отговори + 0 0
Аз направих най-добрия концерт на годината. И най-добрият секс на годината. Всички металистки да се изкъпят, и да идват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 5.07.2007 15:33:06 отговори + 0 0
Първо, искам да ви помоля да не ме бъркате с tiger-а, писал по-надолу.

Второ, ще кажа, че изобщо, ама хич не харесвам Менсън. Причината, поради която влязох и пиша тук, е, че коментарите на хората, посетили такъв концерт, както и статиите, обикновено са ми доста интересни. И, понякога, доста забавни.

Тъй като не съм посетил концерта, не мога да го коментирам, но мога да изкоментирам статията. А тя е много зле. Съжалявам, че го казвам, но е така. Като се започне от заглавието и се стигне чак до предпослесното изречение, цялата статия създава впечатление на писана набързо и без да е помислено много върху нея. Знам, че е само един ден след концерта, но повечето от останалите статии, които съм чел тук, бяха в пъти по-добре издържани стилово. Вижте само статията за Manowar, която истински ме разчувства и ме накара да съжалявам, че изтървах концерта. Другото, което прави лошо впечатление в тази статия, е отявлената ФЕНЩИНА на автора. Нещо, което е много вредно. Поне половината, които са писали преди мен, споменаха за доста недостатъци в изпълнението на Менсън, в звука и така нататък, но авторът на статията не е споменал нито един. Това ми показва, че те и той са гледали с различни очи. Авторът явно е бил толкова заслепен фен, че не е усетил какво става. А това е ужасно за един журналист.

А колкото до последното изречение - колкото предишните показват грандиозна фенщина, толкова то показва безмозъчно, тъпо и противно хейтърство. Като капак на всичко самата статия щеше да изглежда десет пъти по-добре без него. То е директно заяждане с най-чаканите в България групи, което показва само, че авторът явно е бил сърдит, че на тях се обръща повече внимание, отколкото на толкова обичания от него "изрод". Това не е добра статия.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ludo.Jore.Doss 5.07.2007 15:14:16 отговори + 0 0
ве, тука чета очерк за концерт на ММ, ТО- и ЕИ, а некви хора пишат тъпотии като "Манолар, най-добрия концерт на годината." Ми убу, я и аз да се отчета: "Ludo.Jore.Doss най-красивия, богат и интелигентен мъж на годината!" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 15:02:08 отговори + 0 0
Чудя се дали този концерт въобще е трябвало да бъде отразен от Про-рок. Дали ще драснете и нещо за концерта на Пинк Просто не мисля че ММ се зачислява към праведната музика, пък и така като гледам списанието щеше да си спести мн негативизми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 14:58:49 отговори + 0 0
Manowar. Най-добрият концерт на годината Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MisHkyn 5.07.2007 14:38:00 отговори + 0 0
На мен лично ми хареса повече от концерта на Мейдън като усещане,може би защото бях най-отпред вчера, може би защото имах твърде големи очаквания към Брус и компания.Стана ясно също,че Менсън е професионалист в американския смисъл на думата.Чел съм за доста отменени/пресъснати негови концерти
поради далеч по маловажни причини от нахлуването на
фен на сцената.Звукът беше на обичайното за българските концерти ниво,надали някои може да се учуди,след като отдавна вече се знае че в България музикантите почти никога не пристигат със всичко с което разполагат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 5.07.2007 14:30:12 отговори + 0 0
@nousha - снимките са ОК, може би само малко трябва да се изсветлят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Metal oder Was? 5.07.2007 14:27:49 отговори + 0 0
Negative, negative, negative, negative... Само това ми е в главата. Малко, но от сърце. Ле-ле направо не мога да повярвам, че ги гледах тук в София! Жалко само дето десетки/100ци/ фенове са ги изпуснали заради промяната в началния час. Ей тази 2007ма ще я запомня не само с бума на концерти, но и с това, че гледах някои от любимите си групи тук в България! Давайте снимкииии ПЛЗ! Наздраве на всички! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

М 5.07.2007 14:24:21 отговори + 0 0
Най-дразнещото в случая, е че СМЕ продължават да тръбят че тази или онази група никога нямало да дойдат в България, защото разбираш ли те са най-великите промоутъри и няма кой друг освен тях да кани групи. Оказа се друго, обаче. Без да съм особен фен смятам, че концертът на Manowar беше най-добрият за тази година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JordanGun 5.07.2007 14:12:11 отговори + 0 0
изчетох ги(коментарите)- както винаги .....
и просто не мога да се стърпя - а бре Stiff и някои други(те ще се познаят сами)), мога да цитирам това "whimps and posers I said
Leave the (fukin') hall"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

М16 5.07.2007 14:11:46 отговори + 0 0
"това със сигурност беше концерта на годината за всички онези"
Е-е-е-е пичове спокойно де, не е концерта на годината... Успокойте топката, поне не и за нас!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

М16 5.07.2007 14:09:42 отговори + 0 0
Е добре де, защо СМЕ не се научиха на организация за толкова години? Защото са едни надути пуяци! Некадърници. Само гледат как да се налапат с повече кинта и режат от всичко за сметка на концерта! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


maverick 5.07.2007 14:09:35 отговори + 0 0
Абе защо не оставите Стиф на мира. Човекът си има мнение и си го казва. Аз лично не виждам нищо лошо в това. И не виждам защо някой трябва да се засяга. Нали се сещате, че това е признак за комплексарщина.
Стиф използва лека провокация и факта, че му се връзват толкова хора е признак на... Айде да не казвам, че и мен ще ме погнете.
Живеем в свободна страна с право на свобода да си казваме мнението!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 14:08:22 отговори + 0 0
...и без това не си купувам списанието. В България "рок-журналистите" само плюят. Като се почне от Ева и Криндо та до тоя измислен Стифффф... Бойкот на ****** списание!!! Оставете ги да събират стотинки за бира, та да се светнат как се отразяват концерти, как се пишат ревюта.
П.С. Стиффф не пее вече нали - аха каква радост!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 5.07.2007 13:55:50 отговори + 0 0
нямам намерение да чета по-долу...СМЕ - неорганизатори на годината (как може да пускате хората само от едно място, да не говрим колко чакахме за да влезем)
За концерта - Alien Ind. ме изкефиха, само дето имам чувството че пича на лаптопа играеше някаква игра, нямаше грам семпли.А между другото вокала много ми прилича на този на Lamb Of God - и като пеене и особено като визия.
TON - не съм им фен, но ги аплодирах, щото това което чух ме накефи
MM - смачках се, имам нужда от смяна на някои органи
По отношение на публиката - имаше много селяни, които се бутаха и бях свидетел как пред мен 3 момиченца на не повече от 14 бяха буквално смачкани.Можеха да умрат бе говеда.
Като цяло метъл публиката е доста гнусна - с кофти избелели тела, на които много гадно личат пъпките и космите - ужас.Имаше един агент със зимно палто, пълен цирк и доста на които мястото им не беше там, и затова виках "ЧЕСЪН" и "СПЕРМА".
Само ще поправа Стифф че тези които бяха гримирани далеч не бяха готици, а просто едни грозни-девствени-позьори
Menson разкърти!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ниви 5.07.2007 13:40:46 отговори + 0 0
Приличен концерт.В интерес на истината очаквах повече от ММ и като звук и като светлинно шоу а за себераздаване да не говорим.Малко кофти ми стана , че Тайп са подгрямаща група , просто защото са по-добрите,надявам се Питър Стиил и компания да дойдат някога и да изнесат самостоятелен концерт.В моята лична класация тоя концерт е на едно от последните места за тази година.А за сравнения с трите лайфа в Каварна изобщо не може да се говори ,ония "престарели рок звезди" направо размазваха. А ти Stiff е време да се преместиш на работа в MTV -оная "хубавата" телевизия и да престанеш да пишеш за ПРАВЕДНА МУЗИКА. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jim_MorrisoNN 5.07.2007 13:37:20 отговори + 0 0
А ве на сички , които смятат че организацията не бе6е добра да си го....Мансън е велик и изпълнението вчера го доказа .Верно че басовете бяха много усилени , ма според мен и касите бяха също мазало .Аз още не мога да повярвам , цяла нощ не съм спал .То след такова изпълнение как някой ше спи .Мисля , че можеше да изсвирят о6те една песен . На Fight song сички полудяха , а погото беше брутално . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.07.2007 13:33:53 отговори + 0 0
Да му оставят само One Stiff Minute и това е. Само то забавлява. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 13:15:08 отговори + 0 0
Без да съм бил на концерта съм сигурен, че God Is In The TV всъщност е Rock is Dead.

Подозирам, че цялото това писание е просто някаква провокация или правене на интересен с цел сеир - ако е така, жалко за човека Стиф. Ако обаче не е, имаме нагледно доказателство за писаческите качества и хейтърския подход на самозабравилия се от претенции "журналист" Стиф. Pro-rock, ще си направите само услуга, ако спрете да му давате да пише репортажи за концерти. А ако го изритате цялостно, най-добре - така само губите читатели.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CME_SUCKS 5.07.2007 13:06:44 отговори + 0 0
по-скапана организация не бях виждал от години ))))
.... е който го умее тфа си го умее
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nousha 5.07.2007 13:00:57 отговори + 0 0
@mm - моля, съжалявам само за лошото качество на снимките Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 12:57:02 отговори + 0 0
Това за докосването хахахахах, сега си спомням на концерта на HIV..ъъ HIM, как една фенка обикаляше масичките на Вилето Вало и му събираше фасовете в едни кисенце хахахаха, сигурно и чашите от където е пил е облизвала горката....ех какви "хора" има...тц тц Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Обиден 5.07.2007 12:52:40 отговори + 0 0
Очаквам официално извинение от ПРО-РОК за обидата нанесена от лицето Stiff. Ако ли не: Сбогом дано сте щастливи. В крайна сметка вие чакате пари от нас нали така? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 12:50:49 отговори + 0 0
"1. ММ направи голям жест нетипичен за него като слезе от сцената и дойде при нас, но като цяло не се здрависа с никой и гледаше (поне в началото) да стои на една ръка разстояние. И се изхрачи много гадно в тълпата..."

правилно ли разбрах, че той ви е заплюл, а вие сте се кефили?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 12:44:13 отговори + 0 0
"BurialGown - 2007-07-05 11:54:39
само че песента е ROCK IS DEAD и в нея се пее "God is in the TV" :_)) Сладури .. И да.. Докоснах го "
И какво като си го докоснал? Какво си докоснал? Мерилин Менсън? и сега какво? да не светиш на тъмно? благословен ли си? Такива тийнейджърски пошли изцепки дразнят мега много! незабравяй да не си миеш ръката 66 години!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 12:43:49 отговори + 0 0
Аз пък не мога да разбера как СМЕ правят концерти ве4е към 15 години и не се научиха на добра организация, а бат Цонко от 3 години и праи най-яките лайфове с перфектна атмсофера и организация преди, по време и след съответното събитие.ма дет се вика, който го може го може. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Corpse 5.07.2007 12:41:21 отговори + 0 0
споделям мнението на Crazy Rocker по-долу. кви са тия намеци бе, знаеш ли колко ми пука за тъпата ти критика Стиффф!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mOBSCENE 5.07.2007 12:35:21 отговори + 0 0
И като че никой не забелязва, че ММ почти изцяло пренебрегна новия си албум и специално за нас изпълни две песни които не е изпърнявал от години - "Irresponcible Hate Anthem" и "Great Big White World", като втората не се и надявах някога да я чуя на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tiger 5.07.2007 12:34:34 отговори + 0 0
За всички фенове на Manowar: много ви се радвам и знам че в Каварна се е получило супер шоу но тук е момента да кажа "аман от разплакани метали с пластмасови мечове в ръце". Няма да коментирам простотиите от типа "идете в Каварна да видите как се прави". Концерта беше на много добро ниво. Естествено имаше и проблеми (звука не беше много качествен и още някои неща) и естествено има хора които винаги са недоволи от нещо! Ами като не се кефите на Manson к'во правихте на стадиона. Трябваше да си останете вкъщи и да слушате "warriors Of The World". А тези които били там заради Type да бяхте видели, че концерта е на Manson а Type са гост група и да си бяхте домъкнали задниците на стадиона по-рано. Аз бях пред стадиона в 18.10 и хванах всичко на Alien i Type. Надявам се да се появят повече хубави коментари, защото шоу определено се получи. Това, че някои не знаят за какво се били на стадиона си е техен проблем! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 5.07.2007 12:29:49 отговори + 0 0
Ние с бате Петьо доста се притеснихме, когато Мерилин взе да си сваля гащите и да показва задник - да не изскочи отнякъде Стоманения Пешо с меча си, че щеше да стане... много Tainted Love. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 5.07.2007 12:24:54 отговори + 0 0
Още 3 неща да кажа и повече няма да пиша тук-немога да се разправям с разни злобари.
1. ММ направи голям жест нетипичен за него като слезе от сцената и дойде при нас, но като цяло не се здрависа с никой и гледаше (поне в началото) да стои на една ръка разстояние. И се изхрачи много гадно в тълпата...
2. Вие как изкате да се изнесе група с имиджа на ММ? Като Бон Джоуви, да светнат лампите и да се покланят и да се снимат прегърнати, двамата китаристи с ръце на грифовете, хванали акорд, а барабаниста открая с вдигнати палки!?!? Или да поканят Амебата и Фънки и домакина на стадиона и да им подарят последния си албум и постер с автографи!?!? Аре стегнете се бе-ММ е гротеска, decadence!
3. Накрая едно момиче до мен, на което помогнах да се добере до преградите и си хвана и палка плачеше. Каза, че от щастие...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

crazy rocker 5.07.2007 12:21:56 отговори + 0 0
Стифеее,Стифе,не стига че в про-рок ами сега и в тангра трябва да ти търпим простотиите.Вземи се осъзнай малко и спри да плюеш наляво и надясно и да се правиш на голям разбирач,защото нищо не разбираш,повярвай ми.И изобщо кой си ти та да казваш,кое шоу било добро,кое лошо.Добре че се смили над нас в известен смисъл и ни лиши поне от нещастните си музикални напъни.Аман от некадърници докопали се до някоя медия за да изливат комплексарщината си чрез нея. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kafka 5.07.2007 12:18:12 отговори + 0 0
Страшен концерт, въпреки всичко... Хейтърите и СМЕ да го д****. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 12:15:04 отговори + 0 0
Последното изречение много ме разочарова, а предполагам и всички почитатели на Maiden, Sabbath, Motorhead и Manowar.
Про-Рок, този път сериозно се изложихте. Загубихте един клиент...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 5.07.2007 12:08:51 отговори + 0 0
Да ама имаше мноооого с тениски на Мейдън. Хаха! Абе пичове, пишете тва-онова, ама аз като отявлен фен на Тайп (ок, де, и на Менсън) съм сериозно притеснен. Обективно погледнато (хм, кой ли използваше тази фраза) до мен имаше 3ма фена, с мен 4, които знаехме за какво става въпрос, нарочно се оглеждах назад, аре да кажем още 20 да е имало, нека са 50, нека са 200...Лошо. Сега не говорим за Black No 1, която даже и гаджето ми знаеше...никаква връзка нямаше стадиона за що иде реч и викаше когато чичо Пешо вдигаше бутилката...Бах мааму, чак такъв ъндърграунд ли слушаме бе! Сега някой може да обори, а дано, ама това видях с очите си, бях най-отпред.
И продължавам да твърдя, че звука скапа цялото стараене на ММ. И да не ми обяснява някакъв die hard MM fan надолу колко разбираме от озвучаване. Нищо не разбирам, но имам уши-2 бр.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wishbone 5.07.2007 12:06:55 отговори + 0 0
StiffE, няма ли да вземеш отношение към "отрезвяващите" критики на читателите. Чудя се, на колко канцерта си ходил с БИЛЕТ платен от теб самия?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BONFIRE 5.07.2007 12:06:01 отговори + 0 0
Ооо, моля ви се, не намесвайте Manowar. Менсън и Менъуор нямат нищо общо. Няма смисъл да сравнявате двата концерта, и двата бяха велики. Менсън много се радваше на публиката, аз си чувах доста добре от трибуните (мааалко встрани от сцената), и всички, целият стадион, пееше с ММ всяка една песен. На Тайп О Негатив не видях много хора да се кефят, още по-малко пък да пеят. А вие когато успеете да направите нещо повече от ММ, тогава си позволявайте да го наричате шут, обратен и т.н. Когато той е правил музика повечето от вас още са се чудили кой крайник за какво ви е, така че млък и точка.

Няма как по-точно да се каже!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mOBSCENE 5.07.2007 12:02:00 отговори + 0 0
Ооо, моля ви се, не намесвайте Manowar. Менсън и Менъуор нямат нищо общо. Няма смисъл да сравнявате двата концерта, и двата бяха велики. Менсън много се радваше на публиката, аз си чувах доста добре от трибуните (мааалко встрани от сцената), и всички, целият стадион, пееше с ММ всяка една песен. На Тайп О Негатив не видях много хора да се кефят, още по-малко пък да пеят. А вие когато успеете да направите нещо повече от ММ, тогава си позволявайте да го наричате шут, обратен и т.н. Когато той е правил музика повечето от вас още са се чудили кой крайник за какво ви е, така че млък и точка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BurialGown 5.07.2007 11:54:39 отговори + 0 0
само че песента е ROCK IS DEAD и в нея се пее "God is in the TV" :_)) Сладури .. И да.. Докоснах го Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dim 5.07.2007 11:52:11 отговори + 0 0
Концертът беше страхотен, въпреки редовните за СМЕ неуредици, и въпреки разочарованието от краткото изпълнение на ТОН, но статията на този младеж Стифф е най-лошата и жалка статия на която съм попадал в живота си, загадка е за мен какво преви в такъв як сайт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 5.07.2007 11:47:37 отговори + 0 0
Е, то "меренето на мечове" в случая го използвах фигуративно, не буквално.
Жените даже по-често "си ги мерят".

А за психиатър - нямам хич дарби, признавам. Обаче толерантността е все по-рядко срещано качество за съжаление, и за да го видиш - няма нужда да си психиатър експерт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nbz 5.07.2007 11:45:13 отговори + 0 0
Анонимен,единственото извращение,което видях снощи беше от страна на публиката,които в по-голямата си част бяха надрусани и пияни копелдаци. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


nbz 5.07.2007 11:42:58 отговори + 0 0
"mm" -> На мен това ми беше идеята към "тези които не са фенове и си губят времето в писане на простотии тук по темата.
Относно коментара ти преди това,аз не мога да се оплача от това,за което ме съветваш,нямаш дарби на психиатър,откажи се на време
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 11:41:12 отговори + 0 0
И мнението ми беше точно за снощния концерт, мисля, че Азис трябваше да подгрява, за да бъде извращението пълно...а ти нямаш право да казваш на когото и да е да се обеси... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nbz 5.07.2007 11:39:49 отговори + 0 0
Гледай сега "Анонимен",темата е относно концерта,а не е за твоята преценка кой с кого си пасвал,не мислиш ли?Освен това се изказваш толкоз плоско,че най-вероятно не ти отива на годините такава простащина!А това,че не си ме напсувал не е особено голяма загуба и без това не бих го взела под внимание,а освен това още повече ще докажеш по този начин колко съм била права в коментара си за теб.В крайна сметка темата тук не е спора между теб и мен,а снощния концерт,за това просто спри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 5.07.2007 11:39:40 отговори + 0 0
nbz, ще намериш отговора на твоя сложен комплициран въпрос ето тук:
http://www.e-placebo.com/index.php?option=com_content&task=view&id=68

Особено обърни внимание на "Предупредителни признаци..."

Става ясно, че много хора като бебета не са ги милвали по глаата и не са им давали да сучат - вселдствие на което после цял живот те са комплексирани, че не им се обръща достатъчно внимание, и че тяхното мнение никой не го зачита, и особено опасността, че някой може да харесва нещо различно от това което харесват.
Абе въобще първите 10-12 месеца са много важни за психологичното развитие на индивида.

Това, което мен ме учудва като гледам тоя форум, е на колко много бебета в Бг не се обръща достатъчно внимание от майките им.

Всяка тема се намира някой, който изтърсва ни в клин, ни в ръкав - "Аз не съм му фен на тоя" - ми като не си му фен, цени си времето и не се занимавай, бре.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 11:35:40 отговори + 0 0
"Bate Sly - 2007-07-05 11:18:46
Стиф е абсолютно прав - концертЪТ беше уникален!!! За феновете на Manowar - това е естетика различна от вашата пичове!!! Бъдете по толерантни и си спестете глупавите коментари..." За каква естетика става въпрос при този хермафродит? Нещо да не бъркате понятията?
Значи, мен може да ме цензурират като напсувах (даже не я и напсувах ама айде) nbz, а на нея коментара в който ме съветва да се обеся защото не е съгласна с мнението ми, че Менсън повече си пасва с Азис не е изтрито? wtf? БРАВО САТИРЕ, БРАВО МОДЕРАТОРЕ! *ръкопляскания*
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mago De Oz 5.07.2007 11:32:19 отговори + 0 0
Аз съм супер за толерантността, но при условие че обиждат по такъв груб начин, повечето от хората , влизащи в този сайт, тя изчезва! Както са казали, по -умните от ония писач Стифф-Пифф, "Да би мирно седяло, не би чудо видяло". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ico 5.07.2007 11:30:51 отговори + 0 0
Пичове, навремето (някаде около 90-те) имах двама познати - неразделни приятели, и двамата фенове на Kreator, но постоянно спореха кой албум на Kreator е по добър и коя песен е най-най. Една вечер така се сбиха, че единия отиде в болница за доста дълго време и разбира се повече не бяха никакви приятели. А сърбежите си ходеха необезпокоявани по центъра...

В същото време имам един познат, към 50 годишен, който е слушал Doors когато повечето от нас са били още в ергенските гащи на бащите си. Сега тоя пич се кефи на Cannibal Corpse. Ебати развитието, а?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 5.07.2007 11:28:59 отговори + 0 0
BONFIRE, мир да има и толкоз. We hate everyone.

MAGO DE OZ, това под твоето мнение BATE SLY го е писал точно за теб ми се струва. Напълно съм съгласен с него.
Всеки си има мнение, всеки си разбира от това, което харесва - безсмислено е да се мерят пишки и то несъизмерими, защото Стоманения Пешо вече си развя меча в Плейгърл. хехехе
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nbz 5.07.2007 11:27:33 отговори + 0 0
Абе да ви питам всички час,които поствате тук и използвате различни епитети от рода на "лайно,изрод" и прочие,защо въобще го правите и то на фона на други фенове,които са се накефили на концерта?! Омръзна ми във всеки форум и на всяка крачка да виждам рядко тъпи и често срещани индивиди!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BONFIRE 5.07.2007 11:19:26 отговори + 0 0
"Хич не ми се спори - просто писах каквото усетих, туй то."

И аз така )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mago De Oz 5.07.2007 11:19:01 отговори + 0 0
Стифф , ти пък откога стана такъв музикален разбирач, бре ?! Когато тоя хермофродит накара 20 000 човека да плачат от радост и да се гордеят с това че са БЪЛГАРИ, тогава ми пиши кое било "концерта на годината"! А дотогава си вземи смешното мнение и се надявай хермафродита от снощи да те ощасливи с него ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bate Sly 5.07.2007 11:18:46 отговори + 0 0
Стиф е абсолютно прав - концертЪТ беше уникален!!! За феновете на Manowar - това е естетика различна от вашата пичове!!! Бъдете по толерантни и си спестете глупавите коментари... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 5.07.2007 11:12:22 отговори + 0 0
BONFIRE, ако имаш впредвид мен и моите изказвания - аз не виждам кво трябва да разбираш от озвучаване, за да усетиш разликата, че нещо се чува идеално, или нещо се чува скапано и размазано.
Това може и да означава, че след звука на Тайп съм оглушал, а ти си чувал перфектно, щото не си ги слушал - кой знае, може и от това да е...
Хич не ми се спори - просто писах каквото усетих, туй то.

А не си тръгнах веднага след Тайп, за да си доизпия няколкото бири и да си събера чарковете, както и малко сили.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 5.07.2007 11:07:31 отговори + 0 0
Значи не е било от мястото - а звука си е бил прецакан. Действително горе само бас и барабани чувах.

А тъкмо гледах снимките на Тайп, направени от nousha във форума. Не съм регнат там, та да напиша тук: Мерси!

Иначе стифф е написал последното изречение - точно за да разгори коментари и епични форумни битки сигурно. Агент провокатор. )

То на някой хора толкоз им трябва, де. Хал хабер си нямат, ама почват да плюят.

Тайп изсвириха 6 песни само, ама мен тия 6 песни ме размазаха повече от други "цели" концерти тази година. На Менсън не съм му фен, но мисля, че потенциалът му да направи нещо яко се загуби в кофти озвучаването - иначе явно имаше желание детето.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 11:07:30 отговори + 0 0
Последното изречение смърди на мишница! Репортът също не звучи като писан от човек занимаващ се с писане в любимото списание!! Не е време за упадък!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


BONFIRE 5.07.2007 11:05:41 отговори + 0 0
Големи разбирачи се извадихте тук от озвучаване на концерт. Много ясно, че винаги на някого нещо няма да му хареса. Концертът си беше на ниво, супер професионално представяне на Мерилин Менсън.
Какви са тези тъпи сравнявания с Азис, явно на него сте му големи фенове.Като сте отишли там заради външния му вид, а не заради музиката, по-добре си пуснете клипче без звук.Който е бил там заради Тайп Оу Негатив, спокойно можеше да си тръгне след представянето им, а не сега да се правят абсурдни изказвания и сравнения.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ted 5.07.2007 11:03:28 отговори + 0 0
Концерта беше невероятен.... ПРосто уникалеен!!!! Като изключим адската блъсканица и погото, до което бях Иначе направи страхотно шоу, разбих се от всякъде. Накрая нещо не разбрах, че е излезнал.. не знам дали, защото не виждах особено много или защото наистина не се забеляза.
А за мен най-хубавата част от концерта беше, когато се промъкнах зад сцената.. по стадиона, покрай караваните, зад оградата и го видях от 2 метра!!!!!!!!!! но естествено изскочи охраната и ни забрани да го доближаваме или да снимаме
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ico 5.07.2007 11:02:24 отговори + 0 0
Ало, Pro-Rock! Идеята на списанието ви не е ли освен да съобщава новините от световната метъл сцена, също и да сплотява феновете на всички стилове на праведната музика, а не със статии като тая да ги кара да се джафкат помежду си вместо да използват енергията си за по-полезни цели като например да плюят срещу чалгата? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 5.07.2007 10:55:48 отговори + 0 0
Вие поне бас и барабани сте чували по трибуните, а аз бях най-отпред, на преградите и се чуваше само, ама само китара. Така че вие водите с цели 2 инструмента, приятели. По-надолу един много добре го каза-чудо! подгряващата група да звучи перфектно, а хедлайнарите...добре, че знам текстовете. ТАЙП БЯХА ВЪРХЪТ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 10:53:49 отговори + 0 0
Това последното ме издразни. Тоя шут? Концерт на годинага? Абе яя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Felly 5.07.2007 10:52:22 отговори + 0 0
ПО ТЪП И НЕВЕРЕН РЕПОРТАЖ НЕ МОЖАХТЕ ЛИ ДА ПУСНЕТЕ! ХАЙДЕ МОЛЯ ВИ, НАПИШЕТЕ НЕЩО АДЕКВАТНО, ЗА ДА КОМЕНТИРАМЕ ИСТИНСКИ, А НЕ ДА СЕ РАЗПРАВЯМЕ ТУК С ОБИДЕНИТЕ ФЕНОВЕ НА MANOWAR. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eddy 5.07.2007 10:51:33 отговори + 0 0
хаха 7000 зрители т сигурно 6666 от тях са били заради type o negative ! а изпяли савместно пар4е с АЗИС? хахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nbz 5.07.2007 10:50:26 отговори + 0 0
Tejuk Metalist то не е само последното изречение,аз съм разочарована от цялата статия.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tejuk Metalist 5.07.2007 10:49:09 отговори + 0 0
Е това ако стане концерт на годината,аз просто ще се изселя от България!А ти Stiff-с това си последно изречение(и не само),напълно изгуби уважението на повечето фенове на списанието! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nbz 5.07.2007 10:46:03 отговори + 0 0
Последното мнение е мое дело,не ми прави чест да бъда анонимен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MM 5.07.2007 10:40:52 отговори + 0 0
аз съм на мнението на авторът на тази публикация
култув лайф, много съм доволна да видя идола си
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nbz 5.07.2007 10:31:02 отговори + 1 0
"Язък, че Тype O Negative са се навили да подгряват лайното Менсън (те са си за самостоятелен концерт, хедлайнери), а за Мерилин Менсън трябваше да викнат Азис да подгрява, повече щяха да си подхождат, а после може да се позабавляват в хотелската стая... " -> Такива *********** като теб мога единствено да ги посъветвам да си сложат сами примката около врата,да я стегнат и като дечица в 1-ви клас,да се залюлеят на нея със все сила,успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 10:26:58 отговори + 1 1
Язък, че Тype O Negative са се навили да подгряват лайното Менсън (те са си за самостоятелен концерт, хедлайнери), а за Мерилин Менсън трябваше да викнат Азис да подгрява, повече щяха да си подхождат, а после може да се позабавляват в хотелската стая... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nbz 5.07.2007 10:20:43 отговори + 0 0
Имам няколко забележки относно статията:
1-во "God Is In The TV" - аз такава песен незнам,в цялата дискография няма песен с такова заглавие,песента се казва Rock Is Dead!!!!
2-ро "екзалтиралия фен",който уж прегръщал Уорнър,не случайно пиша "уж",защото това не беше така,имахме късмет,че заради този копелдак не приключи набързо целия концерт.
3-то публиката била цветна като селски китеник,то по-добре така,отколкото пияните и надрусаните келешчета,които правеха мизерии през цялото време отпред пред сцената,ама разбира се те са "true metal",а другите "шарените" които си седяха спокойно,пяха и се радваха са абсолютните позиори нали така? Е,ако на такъв концерт не се покажем какви сме простаци,то няма къде другаде..СРАМОТА!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 10:15:37 отговори + 0 0
Въх ;Р. Толкова исках да видя ToN и Менсън, ама сега като ви чета мненията и се поуспокоих, ахаххаха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mm 5.07.2007 10:15:23 отговори + 0 0
Аз спокойно си чаках на опашката за бира, като си мислих, че Елиън още не са забили и по едно време - чувам някакъв рев и почва "We Hate Everyone" - а то още живо пладне.
Зарязах и бира и мира и се метнах на терена. А все още народа не беше влязъл - приятеля ми Дейв, примерно, който като мен се яви главно заради Тайп - още лафеше отпред - даже май с хора от Про-рок.

Стоманения Пешо ми се стори в началото доволно недоволен, но като гаврътна няколко Тюламор Дюта от бутилката - съпътствани с все по-разгорещяващата се публика и пого - започна даже да се кефи и на последните две песни тотално и група и публика се размаза мощно. Поне аз със сигурност. И народа около мен.

Джош отвреме на време идваше към публиката, иначе както обикновено се бореше усърдно с кийбордите и на няколко пъти ги тушира. Лърч като му дойде ищаха и кефа, взе да пуска майтапи в характерен стил. По едно време - май след Christin Woman, ако правилно помня, народа се прибра - само Джони взе да снима с дежурната камера и да пали публиката.
И оп - излязоха за последните две песни - на Black N1, която изкараха в пълния вариант, а ние не спряхме да скачаме, стана ясно, че ако изсвирят още едно парче - няма да ги пуснем да си тръгнат. И се прибраха.

Действително се държаха като подгряваща група, макар, че накрая бяха явно изненадани от топлия прием на публиката, мисля, че им стана ясно че една значителна част от хората си бяха там само заради тях.

На Мерилин нямах нито сили, нито глас - взехме си по няколко бири и седнахме на трибуните. Звука беше отвратителен - не знам дали само горе. Трябваше да гледам в мониторите, за да разбера, че той пее нещо - половината концерт баса и барабаните само се чуваха. Не знам дали гласа му е по слаб, или какво, но чак към края го чувах. Зад мен някакъв хор от целодневна детска градина се пънеше и ревеше и по тях разбирах, че той пее. Даже Rock Is Dead примерно, или Dope Show която е с потенциал да срути стадиона - звучеше размазано.
Към края хванах пътя - точно преди биса, и то пък се оказа, че изпял само една песен на бис.

Иначе мисля, че стана хубаво шоу - макар че предвижданията ми се сбъднаха - след Питър Стийл и ко., Мерилин ми звучеше като Ланс Линк Тайния Агент след Джаба Хатянина - т.е. интересно, но някак контрастиращо по-слабо.

Не знам дали ми се стори, или какво, но рядко съм виждал озвучаването на хедлайнърите да е по-слабо от това на подгряващата група.

Иначе Тайп задължително трябва да се гледа в цяло шоу. Онзи дългия само като заговори и козирката на Академик взе да потреперва.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jen 5.07.2007 10:15:22 отговори + 0 0
Не съм била на концерта, за това какво е ставало не мога да коментирам, но моля ви, давайте на грамотни хора да ви пишат статиите или поне ги редактирайте преди да ги пускате! > "Както сме го гледали по телевизора" - алооо! Даже баба ми в провинцията знае че не се гледа по телевизора, а по телевизията. И това дето го каза за пластмасовите мечове и престарелите рок звезди не ти прави чест, може да са престарели, но са направили къде къде по-голямо шоу. А за секретарките и лоялните готик фенове просто нямам думи. Ти какъв си, специалист? Една секретарка не може да слуша Менсън, така ли? Или съдиш че са секретарки, защото не са от глава до прети в черно и с 2 килограма черен молив под очите? Въобще с това ревю на концерт про-рок много се излагат... Не го бях очаквала. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 10:06:48 отговори + 0 0
пластмасови, ама мечове... а не вибратори... като на ММ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 10:05:06 отговори + 0 0
Тоя стиф-пиф-див май бозата му е дошла в повече. Баце не пий толкова че има алкохол в нея...4% Не са малко като за теб. ******************************* ******************************* ******************************* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 09:58:34 отговори + 0 0
В Каварна е истината хора Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.07.2007 09:58:29 отговори + 0 0
Stiff бате язък ти за претенциите.тва предаване дето водиш за тъмната страна, злите сили и не знам си кви магии явно не ти се отразява добре.стъпи малко на земята. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 09:56:05 отговори + 0 0
Добро шоу. Наистина добро шоу за хора, които не са метъли. Ама така като гледам - тук само такива май Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darky 5.07.2007 09:53:33 отговори + 0 0
бла.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 09:49:01 отговори + 0 0
Вече не съжалявам, че не отидох...иначе бих отишал само заради Type O Negative...Мерилинчо не мога да го понасям, този съмишленик на Азис... ма то като гледам Тайп не са свирили много.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ultra varna 5.07.2007 09:42:32 отговори + 0 0
...така е -за неуспелия музикант всички с качества са престарели,ненужни и т.н.Тежко на про-рок с такива критикари.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


booboom children 5.07.2007 09:38:45 отговори + 0 0
Lemmy не само ни разкова, направо ни размаза.На този концерт ходих заради TYPE O NEGATIVE.Трябва пак да дойдат но не като съпорт банда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

M16 5.07.2007 09:36:59 отговори + 0 0
Като ви чета мненията все повече се убеждавам, че в Каварна стават най-яките концерти!!!Отностно Леми, направо ни отряза главите. Цонко Президент, Президент!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 09:25:30 отговори + 0 0
има някъв припев такъв Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Leprosy 5.07.2007 09:25:04 отговори + 0 0
Stiff - кой ти даде право да пишеш в про-рок? А вие от про-рок моля, купувайте билети за концертите на вашите "репортери" (и албумите на групите), та поне да пишат от първо лице... Иначе който харесма ММ сигурно е накефил на този концерт. За Manowar - всички които бяхме и на двата концерта знаем каква е разликата, но за съжаление не пишем статии... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BONFIRE 5.07.2007 09:23:41 отговори + 0 0
МЕРИЛИН МЕНСЪН - един от най-яките концерти, на които съм била!!! Евала Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Carnivore 5.07.2007 09:11:06 отговори + 0 0
Type O наистина свириха прекалено рано. Аз отидох още към 6 и ок. 7 бях вътре, така че успях да видя всичко Беше супер здраво, въпреки слабия звук и дневната светлина. Личеше им, че страшно се кефят на публиката Имам двете им DVDта и мога да кажа със сигурност, че това беше един от най-яките им концерти по принцип, макар че беше толкова кратък. Казаха, че биха дошли пак с удоволствие Да се надчваме,че следващият път ще бъде в зала и с нормална продължителност) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 09:09:08 отговори + 0 0
Marilyn Manson няма песен God is in the TV Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 08:51:30 отговори + 0 0
то па щото ММ свири много дълго нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DICKINSON_ 5.07.2007 08:50:15 отговори + 0 0
Не съм съгласен със Stiff. Малко се изхвърли накрая. А до "престарелите рок звезди" всички видяхме какво се случи и в София точно месец преди това и в Каварна. Естествено много от хората са разочаровани от Мейдън заради "краткото" шоу, но....кво от това. Всеки има право на мнение. Иначе ММ беше страхотен. Дори и аз се изкефих, въпреки че не съм му фен. Хайде със здраве. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 08:42:27 отговори + 0 0
zyklon, да си беше стоял вкъщи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Leper_Messiah 5.07.2007 08:31:37 отговори + 1 0
ZYKLON , зе ли си автограф от най-великата шок рок звезда на нашето време ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 08:20:26 отговори + 0 0
Отидох за Type O Negative! И ако само знаете колко време и с какво нетърпение го чаках тоя концерт... и на края - **Р. Най-шибаният концерт деба !!! Manson - хубо, ама не съм му фен, боли ме колко и какво свири! OMG нищо не е наред тцтцтцтц Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 5.07.2007 08:16:58 отговори + 0 1
Това беше шоуто на педерасите.ОТВРАТ.Постоях отвън и щях да се издрайфам от вида на всички тези гейове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 07:19:10 отговори + 0 0
Абе тия от про-рок пишат статиите .. през куп за грош. На всички концерти, на които съм бил и съм чел ревютата, имах чувството, че или аз или автора не са били на този концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rhh от Бургас 5.07.2007 07:15:05 отговори + 0 0
Stiff,не се изказвай неподготвен-моля те!!! Това в Каварна си беше показно по организация (от страна на КМЕТЪЛА) и щоу от страна на "престарелите рок звезди"!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


distortion 5.07.2007 03:38:23 отговори + 0 0
П.С. Евала на Type, много готини и истински, дори с това Tullamore Dew onstage. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 5.07.2007 03:34:59 отговори + 0 0
Stiff, сигурен ли си, че си уцелил същия концерт, който беше на Академик? И второ, тая статия по мнения на преки очевидци ли е писана?


"Станахме свидетели как времето може да спре своя ход за хиляди хора, дошли да чуят "Disposable Teens", "God Is In The TV" и "Dope Show"...."

Коя за бога е тази песен "God Is In The TV" дето се е пяла там?


А за "престарели рок звезди" - "изродът" ти също е взел да увяхва, щото няма нищо общо с Антихристките си години, новите му албуми са скука, а се басирам, че Lemmy ги е разковал в Каварна. На 61 години....Кво беше туй нещо "обективност"...яде ли се, не ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

много лъжете бе 5.07.2007 02:11:40 отговори + 0 0
Концерта беше много слаб!!! В началото звука беше просто отвратителен, на всичкото отгоре и тих. Можех по средата на песните да си разговарям с хората около мен без да повишавам глас, а не бях кой знае колко далече от сцената. Тъкмо пооправиха звука и концерта взе че свърши. Претупана работа...
Последното изречение наистина е безмозъчно. Вкъщи ми е по-интересно да слушам МM отколкото ManOwaR, но относно достойнствата на концертите просто няма сравнение. Като започнем с организацията, минем през звука и стигнем до най-същественото отношението към публиката, всичко на ManOwaR в Каварна беше класи над Manson. Нека някой който е бил на двата концерта да каже друго...
Ако това е концерт на годината, аз съм трамвай... и ще возя безплатно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BEHEMOTH 5.07.2007 01:53:51 отговори + 0 1
правилнооо тоя педераст грозен зако изобщо са го покани ли КАВАРНА СИ ОСТАВА МЯСТОТО ЗА СВЯСНИ КОНЦЕРТИ И ТОВА И ТАКИВА ПАЛЯЧОВЦИ ДА НЕ ИДВАТ ВЕЧЕ ЧЕ ......... :@ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 01:52:34 отговори + 0 0
тая статия е напълно безмозъчна, автора може ************* за последното изречение. иначе честито на всички фенове, които са се накефили Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.07.2007 01:51:06 отговори + 0 0
" ... понеже в ММ шоуто няма даже и грам пластмаса... "

там има лигнин
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 01:04:22 отговори + 0 0
концертът си беше направо безобразен... все съм чувал лош саунд, ама това с баса си беше върха... тайп пяха само 40 минути, а като броим безумната блъсканица на влизане, половината фенове не успяха да видят нещо повече от последните им 2 песни, както и аз... ММ - почти никакъв контакт с публиката... наистина тъпо се получи с пияния, който нахлу на сцената, ама ММ така се изсули в края на шоуто, че никой не разбра какво става... всички го чакаха за следващото парче, когато на сцената нахлуха техници и започнаха да раздигат нещата... и отново безумна блъсканица на излизане... що не вземе някой от СМЕ да отиде до каварна, за да види как се прави концерт... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dimancjhe 5.07.2007 01:02:24 отговори + 0 0
... понеже в ММ шоуто няма даже и грам пластмаса... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.07.2007 00:58:47 отговори + 0 0
******* СМЕ да разберат че сме по лятно време и да си оправят часовниците! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".