Песни на SABATON в пиеса на Шведския национален театър

16 юни 2014, 18:33 ч. 514 / 6 0
пред./следв.

   Шведският национален театър "Кралски драматичен театър" е включил в своя постановка песни на SABATON. Пиесата, която ще има 21 представления от 27 юни до 1 август, е базирана на епизоди от живота на шведския крал Карл XII, известен още като Каролус Рекс. В постановката са включени две песни, "Carolus Rex" и "A Lifetime of War", от албума на SABATON "Carolus Rex" (2012), които ще бъдат изпълнени от хор и солисти. Режисьорът на пиесата, Nils Poletti, споделя: "Албумът "Carolus Rex" беше най-голямото вдъхновение по време на работата по спектакъла, а целият екип сме големи фенове на SABATON."

    Както знаете, SABATON ще гостуват отново в България в края на този месец - групата ще участва на втория ден на фестивала "Kavarna Rock 2014" - 29 юни (поръчай билет онлайн).

carolus-rex-sabaton-play

още за:

Sabaton


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".