PESTILENCE се завръщат с нов състав

8 окт 2016, 09:33 ч. 826 / 6 2
пред./следв.

   Екстремните холандски детметъли PESTILENCE ще се завърнат с нов състав, който включва китариста/вокалист Patrick Mameli, плюс Santiago Dobles (AGHORA) - китара, Tony Choy (ATHEIST) - бас и Septimiu Harsan (DISAVOWED) - ударни. В момента групата насрочва концерти за 2017 г. Засега не е ясно дали музикантите ще запишат нов материал.

   Последният студиен албум на PESTILENCE "Obsideo" излезе през 2013 г.

   През 2014-а Mameli обяви, че с PESTILENCE е свършено и занапред ще се съсредоточи върху новия си проект NEUROMORPH. Сега обаче първата банда е отново на дневен ред.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Вал Кебед 8.10.2016 13:17:38 отговори + 4 0
Преди 2 мин. приветствах Мамели,че ми е приятел във фейса.И му пожелах да дойде в Микстейп. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfric 8.10.2016 13:23:04 + 3 0
Добре ше е да дойде и Синик да дойдат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".