Peter Gabriel ще изпълни целия албум "So" в Белград на 5 октомври

25 сеп 2013, 15:39 ч. 292 / 4 0
пред./следв.
Peter Gabriel ще изнесе концерт на 5 октомври в "Комбанк Арена" (бивша "Белградска Арена") в Белград, Сърбия. Събитието, което трябваше да се състои в Загреб, бе преместено в сръбската столица поради финансови затруднения на хърватския промоутър. То е част от европейското турне на бившия вокалист на GENESIS, което е посветено на 25-ата годишнина от излизането на емблематичния му албум "So". Концертът ще включва три части. В началото публиката ще се наслади на кратък, акустичен сет, след него ще чуе някои от най-известните композиции на Gabriel в пълнокръвния им вариант, а черешката на тортата ще бъде изпълнението на целия "So". Интересна подробност е и фактът, че на сцената освен именития вокалист, зрителите ще видят и останалите музиканти, участвали в записите на албума през далечната вече 1986 г. Билетите за събитието са с цени от 50 до 95 лв. и могат да бъдат закупени от сръбския "Eventim", а ето и какво изпълнява Peter Gabriel на това турне:

Part 1, Acoustic:
01.O But
02.Come Talk to Me
03.Shock the Monkey
04.Family Snapshot

Part 2, Electric:
05.Digging in the Dirt
06.Secret World
07.The Family and the Fishing Net
08.No Self Control
09.Solsbury Hill
10.Washing of the Water

Part 3, "So":
11.Red Rain
12.Sledgehammer
13.Don't Give Up
14.That Voice Again
15.Mercy Street
16.Big Time
17.We Do What We're Told (Milgram's 37)
18.This Is the Picture (Excellent Birds)
19.In Your Eyes

Бис:
20.The Tower That Ate People
21.Biko

peter gabriel - so

още за:

Peter Gabriel


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".