Peter Tagtgren разказва за инцидента с PAIN в Лайпциг

25 фев 2008, 18:35 ч. 371 / 14 3
пред./следв.
На 22 февруари Peter Tagtgren, Johan Husgafvel, David Wallin от PAIN бяха нападнати в Лайпциг, прибирайки се от местен бар, което наложи отмяна на един от концертите им като съпорт на NIGHTWISH в Германия (прочети). Музикантите са стъпили бързо на крака и са били отново на сцената в неделя, но нещата съвсем не се оказват безобидни. Тримата са нападнати в гръб, докато са взимали такси, от три неизвестни лица, които са им нанесли нелек побой. Ето какво разказва пред вестник "The Local" лично лидерът на бандата, чието лице е закърпено с десет шева, за неприятния инцидент: "Направихме, каквото можехме, но се оказахме грешните хора на грешното място в грешно време. Понякога такива неща се случват. Нямаме идея кои бяха те, но това беше наистина подло". За щастие, случаен минувач ги е разпознал и ги е откарал в болница. Husgafvel е със счупен нос, Wallin е ударен по главата с бутилка от вино и бил зашиван, като има и сътресение на мозъка. "Тялото ти изпада в шок", продължава Tagtgren - "Johan е целият в ритници и натъртвания. David и аз сме също замаяни". Тук може да се види снимка на окървавеното лице на Peter, преди да му бъде оказана лекарска помощ.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


LinkRage 25.02.2008 21:34:09 отговори + 0 0
Така е, като не искат да дойдат тука - при истинските фенове Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fafy 25.02.2008 19:49:03 отговори + 0 0
хич да не е ама пешо савсем е заприличал на извънземно от крашнала се УФО чиния... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Varg Vikernes 25.02.2008 19:05:14 отговори + 0 0
Брей педерази с педерази как са подредили Пешо :-( Ха дано тамошните фенове на Hypocrisy си свършат работата и ги открият тия тримцата. Око за две :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".