Пети пореден "A-D Festival" в пловдивския клуб "Пъзел"

28 сеп 2010, 19:03 ч. 85 / 2 0
пред./следв.
1, 2, 3 октомври са датите в които в пловдивския клуб "Пъзел" ще се проведе петият по ред "A-D Festival". Oбщо 20 банди и над 90 музиканта ще вземат участие в този мащабен проект, който е пръв като подобно начинание в клуба. Стиловете са изключително разнородни, съобразени със всякакви музикални вкусове - от хип-хоп, през пънк, ска, хардкор, хеви и траш метъл, метълкор, пънкрок и алтернатив. Началото на фестивала е в 17:00 ч. (в петък ще е от 18:00 ч. заради факта, че е работен ден), краят в 21:45, а в 22:00 ч. започват тематичните вечери (афтърпартита). В събота и неделя клубът ще отваря своите врати в 15:00 ч. за да могат феновете, снабдени с гривни, да загравят с любимата си музика преди самите фестивални дни.
   Фестът ще протече при следната програма:
1 октомври - петък
THE OTHERS
ГАРАЖЪ
RED PACK
ПОР ПАРЯСНИК
SNOB
IVORY TWILIGHT

22:00 часа (18+)
афтърпарти - хард рок/хеви/траш метъл


2 октомври - събота
РЕЗЕРВЕН ПЛАН
SICKFLAG
MANIACAL PICTURES
SUNRISE PROJECT
PLASTIC BO.
CHAVDAR (екс-CROWFISH)
INDIGNITY

22:00 часа (18+)
афтърпарти - Still drinking - пънк/хардкор/хип-хоп/ска/метъл


3 октомври
FULL CIRCLE
THE BODYSNATCHERS
SUMMER RAIN
SOUNDBLEED
COLLAPSO
FACE THE TRUTH
ANGERPOINT

22 часа (18+)
афтърпарти - пънк рок/алтърнатив/инди
   Цената на билета, който може да се закупи само в деня на концерта, е 7 лв. за всяка от датите. Ограничено количество промоционални билети за трите дни, вкл. афтърпартита, се продават в клуба. Броят им е 50.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".