Певецът на KAMELOT завършва списъка с гост-вокалисти в новия албум на AYREON

31 авг 2013, 13:26 ч. 424 / 11 2
пред./следв.
Arjen Lucassen обяви седмия и последен гост-вокалист в предстоящия нов студиен албум на AYREON - "The Theory of Everything". Това е фронтменът на KAMELOT Tommy Karevik, когото гледахме на живо миналото лято в Каварна. Tommy се присъединява към списъка с досега обявените певци и певици: Marco Hietala, JB, Cristina Scabbia, Sara Squadrani, John Wetton и Michael Mills. Освен тях, в творбата ще участват и редица гост-инструменталисти, обявяването имената на които продължава.



Tommy Karevik


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


30.08.2013! 1.09.2013 09:35:23 отговори + 0 0
force - 2013-08-30 23:45:59
А ето и следващия гост, който медиите ще обявят утре...може би. Tommy Karevik от Seventh Wonder! Най-после свеж и як изпълнител!
Изпреварих новинарите ))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 31.08.2013 19:50:08 отговори + 0 0
Страхотна новина. Тоз пич е един от най-добрите певци в последно време. Надявам се, обаче до кара повече както в Seventh Wonder, отколкото както в Kamelot. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".