Певецът на SECRET SPHERE извън строя за първите три шоута от турнето

7 фев 2010, 06:35 ч. 240 / 2 0
пред./следв.
Вокалистът на SECRET SPHERE Ramon R. Messina няма да вземе участие в първите три концерта от турнето на групата с GAMMA RAY поради болест. Това обхваща датите между 6-и и 9 февруари и не касае гостуването на бандите в България, заедно с FREEDOM CALL. Въпреки заболяването на Messina, SECRET SPHERE не отменят шоутата си на споменатите дати, а ще свирят с фронтмена на TRICK OR TREAT Alessandro Conti.

   У нас очакваме Kai Hansen и компания за четвърто посещение в родината ни, а FREEDOM CALL и SECRET SPHERE - за първи път. Както знаете, събитието ще се състои на 21 феврурари в клуб "Blue Box", София (поръчай билет онлайн).


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".