Певецът Tony Harnell отново се връща в TNT

22 май 2016, 10:59 ч. 654 / 6 3
пред./следв.

   Сагата на събиранията и разделите между Tony Harnell и TNT продължава. Певецът за пореден път се връща в групата.

   Припомняме, че Tony Harnell беше вокалист на TNT от 1984 до 2006 г., когато напусна, за да преследва собствени планове. От 2006 до 2013 г. фронтмен на бандата беше Tony Mills. В края на 2013 г. Harnell се завърна отново, за да замести междувременно оттеглилия се Mills. През януари 2015 г. Tony Harnell отново напусна TNT, присъедини се към SKID ROW за три месеца, като се оттегли и от тях през декември миналата година.

   Сега Harnell и китаристът на TNT Ronni Le Tekro ще започнат да пишат заедно нов материал за пръв път от над десет години и планират през лятото да влязат в студио за записи на нова музика. Предстои обявяване на обновения състав на групата.

 

tony-harnell

още за:

TntTony Harnell


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Старецът Иморето 23.05.2016 15:14:15 отговори + 1 1
Тоя има нужда някой да му фърли такъв здрав бой, че поне две седмици да лежи в Пирогов. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъки 23.05.2016 09:00:06 отговори + 2 3
На някои пенсии възрастта им се отразява много зле... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Комедия 22.05.2016 11:08:56 отговори + 5 0
"Ела си, иди си" стана работата. Ще засичаме сега след колко седмици ще се скарат пак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".