PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS отлагат фестивалните си участия в Европа

11 яну 2022, 07:54 ч. 689 / 8 2
пред./следв.

   PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS - формацията, която очакваме да гостува в България със сет, включващ песни на PANTERA, още от 2019-а, съобщава че е взела решение да отмени участията си на европейски фестивали това лято. Причаната е несигурността при пътуванията между държавите заради пандемията от COVID-19.

   Бандата споменава изрично, че канселира концертите си през 2022 г. на фестивалите "Hell Awaits" (Австрия), "Rockstadt Extreme" (Румъния), "Brutal Assault" (Чехия), "Alcatraz" (Белгия) и "Bloodstock" (Англия). Доколкото нова дата за нашата страна още не бе уточнена, най-вероятно няма да видим Phil Anselmo и компания и тази година.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ехехе 11.01.2022 12:57:28 отговори + 1 0
Филчо вече по принцип ли толкова изкъртен изглежда или това е само от фотографа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хлъц 11.01.2022 10:21:23 отговори + 4 0
Май и това лято няма да гледаме Американски групи в БГ. Дано поне Европейските да дойдат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".