PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS се разделят с вокалиста Neil Starr

1 юни 2021, 15:09 ч. 662 / 8 3
пред./следв.

   Групата на китариста на MOTORHEAD и синовете му - PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS - съобщи, че се разделя с вокалиста Neil Starr.

   Останалите музиканти от бандата коментират, че след много размисли са решили да променят насоката на вокалните партии на песните си и затова са взели трудното решение. Вече бившите колеги на певеца споделят, че искат да останат приятели и му благодарят за прекараното време заедно.

   PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS гостуваха в България през септември 2018 г.

 

neil starr



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Металист 1.06.2021 17:19:44 отговори + 2 4
И на този ли са му излезли голи видеа?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 1.06.2021 17:32:40 + 5 7
Не. Искат да вземат тебе и Феята Чието Име Не Трябва Да Се Споменава за мениджъри. Прославяте се и се разчува за вас и скоро всяка една група с музиканти 40+ ще иска да я менажирите. Мислете да привлечете още "специалисти". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 2.06.2021 21:07:40 + 0 0
Твърде ниЗка топка си ми, за да продължавам да ти отговарям... Пиши каквото си искаш. Дреме ми на фикуса. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".