PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS ще издадат дебютно EP, пускат лирик-видео

30 сеп 2016, 19:01 ч. 570 / 7 0
пред./следв.

   PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS (познати преди като PHIL CAMPBELL'S ALL STARR BAND) ще издадат дебютното си едноименно EP на 18 ноември чрез "Motorhead Music". Групата се състои от китариста на легендарните MOTORHEAD Phil Campbell, неговите деца Todd, Dane и Tyla, плюс вокалиста Neil Starr. По-долу ще намерите списъка с песни на предстоящия мини-диск, както и лирик-видео към една от несните в него - "Big Mouth". От октомври до декември групата ще направи европейско турне. Траклист:

01. Big Mouth
02. Spiders
03. Take Aim
04. No Turning Back
05. Life In Space

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".