PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS ще свирят на "Wolf Fest 2020"

2 дек 2019, 13:11 ч. 2889 / 2 3
пред./следв.

   Организаторите на предстоящия "Wolf Fest - Вълчата пътека 2020" разпространиха следното съобщение:


Една рок легенда - Китаристът на MOTORHEAD – Phil Campbell също идва на Wolf Fest – Вълчата пътека с групата си PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS!

AMORPHIS, CANDLЕMASS и GRAVE DIGGER са другите потвърдени групи, които ще минат „Вълчата пътека“, но няма да са единствени! Предстои обявяването на още ключови артисти, които ще превърнат Челопеч в задължителна фестивална дестинация!

До 31 Януари 2020 в мрежата на Eventim са в продажба промоционални билети на цена от 50 лв. за двудневен билет и 30 лв. за еднодневен. След тази дата билетите ще са на регулярна цена от 70 лв. - двудневен и 40 лв. – еднодневен [поръчай онлайн].



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


};-( 2.12.2019 14:57:38 отговори + 8 9
Нищо, другите обявени групи, са си групи и са яки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 2.12.2019 18:38:05 + 5 4
Туй щото е лили иванова и не е група, па и грам не е яка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 3.12.2019 00:00:59 + 1 3
Туй щото е лили иванова и не е група, па и грам не е яка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".