Phil Rudd би желал да се върне в AC/DC, но от групата не го искат

6 май 2015, 12:01 ч. 1508 / 7 3
пред./следв.

   Барабанистът, а може би вече бившият такъв на AC/DCPhil Rudd - проговори за първи път за отношенията си с бандата след скандала с ареста му и обвиненията в заплаха за убийство и притежаване на наркотици. Rudd първоначално отрече, но през миналия месец се призна за виновен по обвиненията. Предстои да бъде произнесена присъдъта му, а до тогава музикантът е на свобода под гаранция. Phil споделя, че условията са такива, че той би могъл да се присъедини към започналото вчера турне на AC/DC. Но групата не е реагирала и е игнорирала молбата му за завръщане. "Много съм разочарован, но такъв е животът", коментира Rudd.

   В момента в бандата се завърна барабанистът Chris Slade, който свири с AC/DC в периода 1989 - 1994 г.

 

още за:

Ac/dcPhil Rudd


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


anti rudd 8.05.2015 00:43:20 отговори + 1 0
тъп пубер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angry Chair 7.05.2015 20:31:32 отговори + 4 0
Когато сам си оакаш гащите никой не ти е виновен! Не може да си на 60 + години и да се правиш на тъп пубер! Не вярвам да е закъсал финансово така че стига е хленчил! Участвал е в най-яките албуми на бандата продала над 250 милона албума по света, така че ако не е правил големи глупости с личните си финанси трябва да подсигурил и внуците си! Крис Слейд заслужава своя шанс и без това при предишното му "напускане" са постъпили ужасно с него и би било доста гадно да му посочат вратата за втори път без причина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Svinly Lanister 7.05.2015 08:31:36 отговори + 5 0
Дъждот се сипе и шуми, но правилно нема кой да чуе! На дръти години взеха да се излагат с пиянства, опити за убийства и тъпотии... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".