PINK FLOYD издават концертния албум "Live at Knebworth 1990"

10 мар 2021, 19:27 ч. 845 / 5 1
пред./следв.

   1990 г., Небуърт, Англия - групи и изпълнители като Paul McCartney, DIRE STRAITS, Phil Collins с GENESIS и PINK FLOYD пресъздават легендарния фестивал от края на 70-те години на миналия век, състоял се на същото място.

   На 30 април за първи път ще излезе "Live at Knebworth 1990" на FLOYD, включващ концерта им от събитието. Изданието ще се разпространява на CD, двоен винил и дигитално. Самият фестивал е тиражиран на DVD, като единствената изява, която излиза като самостоятелно заглавие, е на David Gilmour и компания. По-долу може да слушате първата композиция. Ето списъка с песни:

01. Shine On You Crazy Diamond, Parts 1-5
02. The Great Gig In The Sky
03. Wish You Were Here
04. Sorrow
05. Money
06. Comfortably Numb
07. Run Like Hell

 

още за:

Pink Floyd


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sect Of Vile Filmi 11.03.2021 10:18:24 отговори + 2 0
Някой с идея дали някъде в България ще се продава? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".