PINK FLOYD представят видеото "Wot's… Uh the Deal"

23 мар 2017, 20:07 ч. 672 / 4 0
пред./следв.

   Ретроспективният бокс-сет на PINK FLOYD "The Early Years 1965-1972" излезе през ноември миналата година. Промоцията на комплекта продължава още и днес легендарната банда прави премиера на ново видео - "Wot's… Uh The Deal?". Всъщност клипът е съставен от снимки на групата, правени по време на записите на албума "Obscured by Clouds", от който е парчето, между 23 и 29 февруари 1972 г. Тогава FLOYD записват в "Strawberry Studios" в замъка д'Еровил във Франция. Фотограф е Jean-Denis Mahn.

 

 

още за:

Pink Floyd


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".