PINK FLOYD продължават да оглавяват класации

20 ное 2014, 12:48 ч. 429 / 1 5
пред./следв.

   След като стана номер 1 в родната на бандата Великобритания "The Endless River" на PINK FLOYD зае челна позиция също и в Германия, Франция, Канада, Холандия, Белгия, Португалия, Унгария, Австрия, Швейцария, Дания, Норвегия, Ирландия, Нова Зеландия, Хърватия и Словения. Албумът оглави и "iTunes" класациите в 73 държави, сред които и България.

   Новият и последен в историята албум на легендарната група излезе на 10 ноември в различни формати. С изключение на една песен, всички композиции в творбата са инструментални. По-голямата част от материала е написана по време на създаването на "The Division Bell" в началото на 90-те години на миналия век.

 

още за:

Pink Floyd


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Прасето Гошо 27.01.2015 10:58:42 отговори + 0 0
Албума е на ниво, няма да очарова чат от феновете на групата както и тези за които най-великата песен е "Тухлата в стената" за нас останалите това е пълнокръвен Флойд албум,и няма нищо общо с твърденията че е претоплен Дивижън.... Аз защо е пълнокръвен Флойд албум..защото не може да се заобича от раз...но пък всяко следващо слушане е все по-сладко преоткриване на магията на музиката на Флойд.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockFan 20.11.2014 19:18:30 отговори + 2 1
Напълно съгласен с колегата joe Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Класик 20.11.2014 15:05:55 отговори + 1 3
Я.Бълхария влезнала в класация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

joe 20.11.2014 14:04:09 отговори + 6 1
Доста безличен албум. Става само за бекграунд слушане, страшна скука. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 20.11.2014 13:08:59 отговори + 12 0
Страхотен пример за това, че ИМЕТО, а не музиката продава! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".