Пивоварна в Каролина затворена след метъл шоу със свинска кръв

27 юни 2014, 22:54 ч. 237 / 1 10
пред./следв.

   Според WLOS.com, ресторантът/пивоварна "Lexington Avenue Brewery" в Ашвил, Северна Каролина, е затворен след шоу на бандата YOUNG AND IN THE WAY, по време на което изпълнителите са разливали свинска кръв по сцената, апаратурата, пердетата и публиката. В "Инстаграм" дори са се появили снимки на горди фенове, целите в кръв. Концертът е бил част от ежегодните тържества "Empire Tattoo". Мениджмънтът на пивоварната не е бил запознат с "плановете на бандата за събитието". От заведението са се обърнали към здравните власти за съвет, как най-добре да почистят помещението и получили отговор, че свинската кръв не е заплаха за здравето, щом не е достигнала кухненския блок. Организаторите на "Empire Tattoo" са поднесли извинения на собствениците на пивоварната.

young-and-in-the-way-pig-blood

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ich 30.06.2014 14:27:35 отговори + 0 0
Само аз ли се изкефих на идеята...Групата постигна ,това което е искала, името им се чу чак до тук.Тъпо е че собственик на този клуб няма да направи метал концерт никога повече.А за това което казвате ,че било първично...да, идеята на тежкия метъл е да е първичен и да се споменават най - пошлите помисли и действия на човека .А милите прасета едва ли са загинало заради ,това че тия пичове са си купили няколко бидонЯ с кръвчица , те щяха да са си разфасовани и без това..... Аз определено бих се изкефил на такъв концерт , стига да не бях собственик на клуба

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

грозен 30.06.2014 00:53:03 отговори + 0 0
Две неуместни неща в новината - името на групата и мястото за провеждане. Ако представлението беше в Скандинавия с главно действащо лице Мика The impaled, всичко щеше да си е на мястото! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

crust 28.06.2014 16:27:01 отговори + 0 0
Hellrider много грайдкор групи имат смислени, социални текстове и послания. сигурен съм, че дори не знаш какъв точно e този стил и го бъркаш с още няколко. слушай си там хеви за разни чудовищa, рицари и такива глупости и се радвай на живота.
иначе постъпката на тия е малоумна и няма какво да се коментира.ако на някой му харесва подобно нещо не е наред
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Agalloch 28.06.2014 15:43:41 отговори + 0 0
Ше фанат спин от свиня... Ако мене ме беха залели жална мама.!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pink Metal 28.06.2014 13:25:49 отговори + 0 0
Няма по-гнусно и идиотско нещо от блек метъла !
Откачени хора! ЗАБРАНА ЗА БЛЕК МЕТЪЛА!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Beso 28.06.2014 12:59:20 отговори + 0 0
Hellrider - 2014-06-27 23:11:19

Оооо, има, има ! А и не слагайте всичко под общ знаменател. Има посредствени "герои", дето разчитат на "визуалното". Има и просто музиканти. Има и разни дето смесват музиката с някакви идеологии... Абе шарен свят !! ... А тези въпросните, просто са можели да използуват боя .... За мен точно там е простотията им, дето са се изиживели като "някакви" ... фрикове. Нищо чудно на някой от бандата ако му вземат кръв, да се посере от страх !!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

имааа 28.06.2014 08:59:13 отговори + 0 0
Hellrider

Има - ти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

възел 28.06.2014 03:27:27 отговори + 0 0
Абе тия гаври с трупове са супер ултра мега противни. Цялото поробване и убиване на животни заради тлъстите ни търбуси или извратеното ни изкуство е супер зле и супер примитивно. На групата пожелавам да изпитат поне една десета от гадостта, която са изпитали животните, с чиято кръв са се гаврили. Изроди и боклуци секви... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellrider 27.06.2014 23:11:19 отговори + 0 0
Ем,ще ме извинявате,ама няма нищо по-противно от блек,грайндкор и тем подобните изчадия!!!Това е всичко друго,но не и музика!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?????? 27.06.2014 23:05:38 отговори + 0 0
Юхуу! Свинска тения Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".