PIXIES разкриват "тайната" песен от новия си албум

21 апр 2014, 17:36 ч. 188 / 5 0
пред./следв.

   Новият албум на PIXIES, "Indie Cindy", излиза официално на 28 април, но ограничено количество винилови копия на творбата се предлагаха на американския "Record Store Day", 19 април. Като бонус към тези копия е включен седем-инчов едностранен винилов сингъл с парче, което не фигурира в траклиста. Това е песента "Women Of War", която може да слушате по-долу.
   Вече ви осведомихме, че албумът "Indie Cindy" излиза след 23-годишна пауза и включва песните от трите мини-диска - "EP-1", "EP-2" и "EP-3", издадени в края на миналата и по-рано тази година. Няма информация дали обявеното състезание за обложката се е провело и кой е победител. Предишното издание на бандата се нарича "Trompe le Monde" и е от далечната 1991 г.

pixies-2014-indie-cindy

 

още за:

Pixies


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".