PLACEBO идват с цигуларка за концерта си в София

9 сеп 2010, 11:29 ч. 308 / 4 0
пред./следв.
"Loud Concerts" разпространиха следното съобщение:

   Броени дни преди световно известното британско трио PLACEBO да стъпи за трети път в София на 13 септември в “Зимния дворец”, организаторите на събитето - Лауд Консертс потвърдиха, че с тях ще пристигне и красивата музикантка Fiona Brice. “Женската страна на PLACEBO”, както я наричат в чуждата преса, ще бъде “въоръжена” с бяла цигулка, нежен глас и много чар. В настоящото световно турне на групата, по представяне на последният им шести студиен албум “Battle for the Sun”, Fiona е пълноправен член на бандата. Това е първата й концертна обиколка заедно с PLACEBO, но вече на два пъти участва в албум на групата (в“Meds” и “Battle for the Sun”). Чаровната дама е от Лондон и споделя, че се запозналa с членовете на PLACEBO в лондонския “12-bar club”, когато една вечер те дошли специално да я чуят на живо. Това се случило преди няколко години, но официална покана да работят заедно получила в момента, в който музикантите решили да включат струнни партии в албума “Meds”. Споделя, че е много вълнуващо едноверменно да бъде фен и да участва на сцената заедно с PLACEBO. Преди да се “отдаде” на триото, Fiona Bricе е работила и с други добре познати световно известни артисти, сред които Kanye West, Sugababes, Boy George, Westlife и Simply Red. Българските фенове на бандата ще я чуят и видят за пъври път у нас на 13 септември в Зимния дворец, където ще свири на електрическа и акустична цигулка. Преди PLACEBO, точно в 20ч на сцената ще стъпят българите от BABYFACE CLAN, а след шоуто организаторите и клуб "Строежа" подготвят специално афтърпарти в клуба. Лондонското трио PLACEBO ще видим в състав Brian Molko, Stefan Olsdal и Steve Forrest, който се присъедини към бандата преди близо две години и също като Fiona Brice ще стъпи за пъври път у нас. Очаква се бандата да изсвири част от парчетата от последния си албум “Battle for the Sun”, както и избрано от най-доброто, което са правили до сега. В началото на годината PLACEBO бяха отличени за “Best Alternative Band” в "MTV Europe Music Awards", а за тази година получиха номинация в престижните "ECHO Awards" в категорията “Best International Rock/Alternative/Heavy Metal band”. Последният албум на бандата "Battle For The Sun" от юни 2009г, дебютира под №1 в класациите на девет държави и влезе в Top 5 на цели деветнайсет. Организаторите от "Loud Concerts" напомнят, че билети за събитието се продават в мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg и в Билетен център в НДК. Цената им е 50 лв., а в деня на концерта ще бъде 60 лв. за билет.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".