PLASTIC BO. издават петия си албум през декември

9 сеп 2009, 19:12 ч. 703 / 1 3
пред./следв.
Асеновградската пънк/ска група PLASTIC BO. ще издаде петия си пореден албум през декември. Музикантите работят по него вече повече от година и той ще включва 15 песни. Записите са осъществени в периода септември 2008 - юни 2009 г. в студия в Пловдив, Асеновград, София и Варна. Бандата смята да осъществи и турне в подкрепа на албума, което ще започне през декември и ще премине през над десет града. Все още се търсят и нови места за свирене и се уточняват подробностите за цялостния вид на тура.
   Специално за "Metal Katehizis" групата предоставя предпремиерно песен от новия си албум, която носи име "Не съм готов да те загубя". Парчето може да свалите от нашата Аудио-секция.

   За подробности около групата и предостоящите събития около нея може да проверявате MySpace-профила на PLASTIC BO. - www.myspace.com/plasticbo.

още за:

Plastic Bo.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ДИМИТЪР 9.02.2011 11:27:23 отговори + 0 0
Една страхотна българска банда и енда от любимите ми банди браво момчета да продължавате още да ни радвате и да дивеем по концертите ви. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

967 10.09.2009 09:55:22 отговори + 0 0
в момента слушам първия. любимата ми група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darky 10.09.2009 09:34:06 отговори + 0 0
Пластиииииик ^^
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".