Плъзват слухове за раздяла на AUDIOSLAVE

26 юли 2006, 01:54 ч. 382 / 7 12
пред./следв.
"Hits Daily Double" разпространи информация, че предстоящия трети албум на AUDIOSLAVE "Revelations", който е насрочен за издаване на 5 септември, може да е последен за бандата, тъй като Chris Cornell иска да се отдаде изцяло на самостоятелна кариера. Анонсираното по-рано лятно турне на AUDIOSLAVE вече е отменено. Според слуховете останалите трима членове на групата вече имат предложение от промоутъри за 7-цифрена сума, ако се съберат отново като RAGE AGAINST THE MACHINE с екс-вокалиста Zack de la Rocha.

още за:

Audioslave


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zaplaxa 27.07.2006 13:35:31 отговори + 0 0
Milord Atanase iskam da ti kaja 4e istenskite punkove nikoga ne sa se kefeli na Red hot. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 27.07.2006 07:33:20 отговори + 0 0
http://www.pro-rock.net/news/shNews.php?id=1895 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AUDIO GRAVE 26.07.2006 22:38:47 отговори + 0 0
Аве на цялата ти тирада просто ще ти кажа че хората се борят за оцелаване както могат. Нали се сещаш че от рок звезди няма как да станат таксиметрови шофьори. Кой с кого и как не е важно трябва да си в бизнеса. Щом ALICE IN CHAINS я подкараха с нов вокал, коментара е излишен. То по-голяма пародия от това няма. феновете имат последна дума разбира се. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МИЛОРД-Атанас 26.07.2006 20:59:11 отговори + 0 0
Абе пичове,ако трябва да се връщаме години назад ще си
дадем сметка колко години пък изкараха SOUNDGARDEN.Вие си мислите,че ако те се съберат отново ще изкарат неминуем успех особенно,ако правят приемливи парчета със зачатъци на ретро.Парчета като (BLACK HOLL SUN)
примерно,или като(SPOON MAN)но замислете се...щом в старите златни години на 90-те те не успяха да се задържат много време на сцената и това се дължеше на
феновете,които дори и не ги познаваха,или пък когато си взимаха техен албум той им се е струвал скучен на фона на другите ретро банди...сега ли според вас ще се наложат в рок генерацията?Ами те явно са се усетили и са си дали сметка,че вече не могат да покажат нищо ново и са се изчерпали откъм идеи и е абсолютно логично да се откажат вече от това да правят музика и да радват все още феновете и.Ако членовете на тази група се разпаднат те винаги ще останат в историята и ще си спомняме за тях с уважение и понякога със сълзи в очи ще се сещаме за
побертетските си пъпки.Така е по-добре,от колкото да се опитат да направят нещо,което да потъпка имиджа на
SOUNDGARDEN дори и на фашистите RAGE AGAINST THE MACHINE(знаете защо им викат така).Ако се съмнявате в думите ми....знаете на какво приличат RED HOT в момента.И това се питате вие защо е...? А не смятате
ли защото не им се слиза от сцената и гледат всячески да се наложат в новото време с ацки много комерсялизъм?А къде останаха старите RED HOT? Вие можете ли да ги помните като младите откачалки на които пънковете оставаха без глави от кофеене?...едва ли...вече не е същото това е факт,действителност приемете го....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2006 20:49:28 отговори + 0 0
lud li si brato , moje ve4e da ne hvashta tonovete ot vtora oktava ama tva ne zna4i 4e si e zagubil glasa , tva 4e si gledal nekoi koncert kudeto e pql losho nishto ne zna4i , da te vidim tebe da pravish 2 godishno turne i da peesh vsqka ve4er i to ne kvo da e, ne e lesno nikak da e peesh kato chris bilo to sus soundgarden bilo to i sus audioslave... ne si spomnqm primerno nqkoi da e mrunkal za tva 4e phil anselmo ve4e ne moje da pee sled kato si skusa glasna struna i ve4e ne mojeshe da dokara cemetary gates i oshte kup par4eta... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Angermeans 26.07.2006 19:09:13 отговори + 0 0
Soundgarden >>>>>>> Rage Against the Machine >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Audioslave

Факт !

П.С. Крис Корнел в последно време (последните 5-6 годинки, например) нещо си е позагубил гласеца, та му препоръчвам да се отдаде на творческа почивка, в която активно да си слуша "BADMOTORFINGER" и да си припомни годините, в които със Саундгардън правеха зверска и преливаща от енергия музика, а не старчески издихания като в Аудиослейв...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

audio grave 26.07.2006 18:40:23 отговори + 0 0
По принцип супергрупите никога не са оправдавали очакванията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Chenquette 26.07.2006 11:28:49 отговори + 0 0
Аудиослейв са маса зле! Да се разпадат, че е срамота... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jason_Pain 26.07.2006 11:05:22 отговори + 0 0
oooo как се надявам Rage Against да се върнат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2006 11:02:44 отговори + 0 0
реюниън на Soundgarden трябва наистина да къса и хвърля)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Felly 26.07.2006 10:12:24 отговори + 0 0
Audioslave са мега яки! Но...не могат да се мазнат на малкия пръст нито на Soundgarden, нито пък на Rage Against The Machine!Разликата е, Audioslave са просто мега яки, последните две- култови.Те промениха твърдата музика.Та мисълта ми е, няма ли някой промоутър да предложи 7-цифрена сума и на Soundgarden и най-накрая нещата да си дойдат на мястото.
А соловите изяви на Chris Cornel са недоразумение-грешката не е във вашия касетофон.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2006 02:15:38 отговори + 0 0
бахти.... а не може ли да има audioslave и rage...както има tool и a perfect circle.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".