Пловдивският клуб "Пъзел" вече с официален сайт

13 дек 2007, 15:17 ч. 163 / 2 0
пред./следв.
Пловдивският музикален клуб "Пъзел" е вече с официален Интернет сайт на адрес www.club-puzzle.com. Макар и в начална фаза на разработка, страницата има за цел да се развие бързо. От тази година клуб "Пъзел" разполага с нова озвучителна апаратура, обновен интериор и сериозна програма за месец декември, включваща: 14 концерта; 6 тематични партита; участия на 2 чуждестранни банди - STONED AGE (Германия) и PERSONALITY CRISIS (Гърция); премиера на албум - S.NOB.; благотворителен концерт в помощ на "Св. Ана" (Дневен център за деца и младежи с увреждания).

още за:

Club Puzzle
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".