Пловдивско издание на "Фестивал на Мръсната песен" на 18 септември

10 юли 2020, 12:14 ч. 1253 / 7 8
пред./следв.

   "Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

Фестивал на мръсната песен в Пловдив през септември!

След дългата пауза на музикалните сцени и успехът на събитието в София, Фестивалът на мръсната песен ще се проведе и в Летен театър “Бунарджика”, Пловдив през септември.

Събитието ще се състои при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, свързани с дистанция между хората и дезинфекция.

Първото издание на Фестивала на мръсната песен в Пловдив ще бъде на 18 септември 2020 година от 18:00 часа! На сцената на Летен театър “Бунарджика” ще се качат цели шест банди - ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ, СЕВЕРОЗАПАДНЯЦИТЕ, ОРКЕСТЪР ИЗОМРУДЪ, ГРУПА ПЪН, DOCTOR’S GOGO BAND и ОРХАН МУРАД И ВЕСЕЛИТЕ МОМЧЕТА, които ще изпълнят вечерта с отлично настроение и запомнящи се моменти!

Призоваваме всички фенове да побързат с предварително закупуване на своите билети, тъй като капацитетът на Летен театър “Бунарджика”, Пловдив, ще бъде ограничен, съгласно разпоредбите на Министерството на здравеопазването.

Билетите са на изключително достъпни цени:

Предварителна продажба на билети с цена от 15 лв.

На място в деня на събитието, билетите ще са на цена от 20 лв.

Билетите могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg и Besttickets.

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bono 12.07.2020 11:07:06 отговори + 0 0
Това фередже не беше ли бандата на дебелия сухар от телевизията, който само критикува изпълнителите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 11.07.2020 00:02:35 отговори + 2 0
Орхан Мурад и Веселите момчвта. Хм. А щеркатаж дали ще участва? Малко са хората, които правят по-мръсни и вулгарни "песни" от нейните. И Криско да бяха взели, "мръсните" песни на Черно Фередже са направо детски в сравнение с неговото творчество! Като се замисля по-мръса музика от чалгата и модерния поп няма! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 11.07.2020 00:04:52 + 0 1
На второ четене всички групи без Черно Фередже звучат като пошли чалгари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 10.07.2020 14:59:13 отговори + 4 0
СМЕ вече само такива концерти ли могат да организират? Нещо рязко им падна нивото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 10.07.2020 14:55:17 отговори + 6 2
Пълен *****. Ако има толкова изпростели хора, че да слушат тия глупости - да отидат. Но нека да имат едно наум, че това е халтура, чалга, нещо не по-различно от това на Слави. Все си мисля, че метъл-феновете не сме такива, но то ще се види. Аз обичам да слушам сложна и суфистицирана музика. Например Death или Tool..., нарочно посочвам групи от различни стилове. Но това разбирам под изкуство. А онова по-горе, нищо не е... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 10.07.2020 18:50:40 + 5 0
Дума "суфистицирана" няма, а и да имаше, изписал си я грешно. Англоезичната дума, която си побългарил, е "sophisticated". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 10.07.2020 13:20:35 отговори + 11 1
Какъв успех в София? От кога 50 души публика е успех? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


EldritchAbomination 10.07.2020 12:42:27 отговори + 10 1
Трагикомедия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".