Почина 28-годишният вокалист на WE CAME AS ROMANS Kyle Pavone

25 авг 2018, 21:41 ч. 2062 / 5 2
пред./следв.

   Вокалистът на американската метълкор банда WE CAME AS ROMANS  Kyle Pavone е починал по-рано днес, 25 август. Певецът бе само на 28 години. Според "TMZ", той е бил приет в болница на 19 август. Причаната за смъртта му засега не се съобщава.

   Колегите и близките на Pavone изразяват огромната си тъга от загубата му и планират да стартират дарителски кампании, за да може семейството му да посрещне всички разходи.


   Петият албум на WE CAME AS ROMANS "Cold Like War" излезе през октомври 2017 г. Все още не е ясно дали групата ще продължи да съществува или ще пракрати дейността си.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Поредна тежка загуба 26.08.2018 09:04:31 отговори + 13 0
Стига да не се окаже някоя нарко история, групата ще бъде запомнена само с добро. Великолепен вокалист. Последният им албум беше чук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 26.08.2018 12:27:48 + 0 0
Едва ли, ако е от наркотици, е щял да бъде 6 дни в болница. Не знам де, може и да е, но май от наркотици или умираш в момента, или се спасяваш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".