Почина бащата на Marilyn Manson

8 юли 2017, 06:50 ч. 2443 / 1 7
пред./следв.

   Шок рок звездата Marilyn Manson съобщи в социалните мрежи за смъртта на своя баща - Hugh Warner. Музикантът, чието истинско име е Brian Warner, публикува и своя детска снимка с баща си, която може да видите по-долу. Прочувственият коментар на певеца по трагичния повод гласи:

Днес [7 юли] загубих своя баща, Hugh Warner. Той ме научи как да бъда мъж и боец, и да оцелявам. Той ме научи как да стрелям. Как да шофирам. Как да бъда лидер. Той винаги ще бъде най-добрият баща на света. Зная, че някак си и някъде сега той е с моята майка. Ще изпълня обещанието си и никога няма да те предам. Липсваш ми и те обичам, татко.

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


asfas 9.07.2017 17:56:20 отговори + 2 9
Да бе всички са големи атеисти и разбирачи с 5 висши по моликолярна биология, но понякога човек има вътрешна нужда да вярва в нещо, особено в такъв момент. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 9.07.2017 17:58:04 + 0 10
е* у* ;д за тия с 5 хуманитарни висши и 0 за акъл и не разбраха, че няма едит тук
тъп съм понякога, знам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стохи 8.07.2017 21:17:52 отговори + 6 10
....От написаното като отговор личи,че или не искаш,или просто не успяваш да вникнеш в мнението ми!
Жалко!
За теб,разбира се,като си правя изводи от 8-те + за мен,а едничкият - е от теб,нали??!!
И един съвет от мен-хей така,без нищо-опитвай се да мислиш повече,по-задълбочено и по-обстойно в написаното от другите,макар и да не си напълно съгласен с тях и чак тогава кажи твоето мнение.....
Впрочем-ти лично познаваш ли го дотолкова добре,за да твърдиш какъв наистина е той в реалният си живот??? Или-просто повтаряш онова,което т.н. медии целенасочено втълпяват в главите на индивиди,лишени от собствено мнение???.....
Е,при теб и при доста като теб наистина са успели да постигнат целта си.....
Сигурно отново ще ти е трудничко да ме разбереш какво точно искам да ти кажа,но си струва да опиташ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пеню 9.07.2017 22:32:34 + 8 4
Malloy e абсолютно прав. А ти продължавай да си вярваш в глупостите . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стохи 8.07.2017 13:57:23 отговори + 14 8
Напротив,Malloy-точно в такива шокови,тежки и трудни моменти наистина сякаш проглеждаме за много неща и осъзнаваме много истини от живота и света около нас!.....
А колкото до това как го определяш и ти,и повечето от нас-това му сценично поведение е само шоу и изкуствена нагласа за тълпата и няма как някой да пренебрегне това основно изискване,когато си в очите и ушите на милиони.
Мисля,че ще се съгласиш с мен!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Malloy 8.07.2017 19:33:54 + 11 7
Естествено, че няма да се съглася.
Тук изобщо не става въпрос за сценичните превъплъщения на Менсън. Става въпрос за идеологичните му възгледи. Отделно от сценичното му алтер его, в реалният живот той определя идеологията и светоусещането си като нихилистично, антихристиянско и атеистично. А тук говори, че умрелият му баща "се събрал с жена си на някакво място (небето!?)".... Което, освен че е глупашко клише, е востро противоречие с нихилистично-атеистичните разбирания.
А истината си е истина. И не се влияе от състоянието на някаква биологична единица.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Malloy 8.07.2017 13:21:46 отговори + 11 17
Доста е странно за един човек, афиширащ се като нихилист, сатанист и прочие да ръси малоумни клишета от рода на "Зная, че накакси и някъде сега той е с моята майка".
Явно в шокови състояние, какво несъмнено е смърт на родител, всички мощно оглупяваме.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".