Почина бившият барабанист на METAL CHURCH Kirk Arrington

23 май 2023, 20:42 ч. 602 / 5 0
пред./следв.

   На 22 май е починал бившия барабанист на METAL CHURCH Kirk Arrington. Смъртта е настъпила поради заболяване. Kirk Arrington е бил барабанист на групата в периодите 1982–1995, 1998–1999 и 2000–2006 г. Той участва във всички албуми на METAL CHURCH от демото "Four Hymns" (1983) до "The Weight Of The World" (2004).

   В началото на годината METAL CHURCH съобщиха, че се завръщат към активна дейност, по-малко от две години след смъртта на фронтмена си Mike Howe и работят по нова музика. Новият вокалист на бандата е Marc Lopes (Ross The Boss, LET US PREY).

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".