Почина бившият клавирист на BLACK SABBATH Geoff Nicholls

28 яну 2017, 19:20 ч. 2645 / 3 0
пред./следв.

   Бившият клавирист на BLACK SABBATH Geoff Nicholls почина на 68 години от рак на белите дробове. Музикантът е напуснал този свят днес, 28 януари, сутринта. Той свири на клавишни във всички албуми на "Кръстниците" между 1980 и 1995 г. и участва и на турнетата на групата. Tony Iommi и Geezer Butler изказват съжалението си за трагичната новина и съболезнования на близките на Nicholls.

   Първият албум на BLACK SABBATH с негово участие е култовият "Heaven and Hell", който е първи и с легендарния Ronnie James Dio, който също вече не е между живите.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".