Почина и барабанистът на LOUDNESS Munetaka Higuchi

30 ное 2008, 20:40 ч. 223 / 6 6
пред./следв.
От "WeROCK City" са информирали Blabbermouth.net, че на 49-годишна възраст е починал барабанистът на японската банда LOUDNESS Munetaka Higuchi. Това се е случило днес, 30 ноември, в болница в Осака. Higuchi е страдал от рак на черния дроб и е бил подложен на два курса химиотерапия, плюс операция. За съжаление - неуспешни.

   С това черната серия през 2008-а продължава, особено сред барабанистите. По-рано тази година си отидоха ударниците Phil Bullard (BLACK DEATH), John Fowler (STEELHEART), Петър Славов (ФСБ), Cliff Davies (Ted Nugent), Brian Davison (THE NICE), John Rutsey (екс-RUSH), Graeme Crallan (екс-WHITE SPIRIT/TANK), Witchhunter (екс-SODOM), Earl Palmer, Mitch Mitchell (Jimi Hendrix), Michael Lee, Buddy Miles, Keith Baxter (екс-THERAPY?/SKYCLAD) и др. ....

   Нека всички да почиват в мир!


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Варна 1.12.2008 23:18:27 отговори + 0 0
Много черна година за музиката!!!
Почивай в мир, Мунетака!!((
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal fan 1.12.2008 22:35:54 отговори + 0 0
Наистина уникален музикант!!!И LOUDNESS са уникални!!!А
с Мунетака е работил и самия Ronnie James DIO!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 1.12.2008 21:51:58 отговори + 0 0
е днеска наистина съм тъжен,яд и скръб-това е всичко.LOUDNESS озвучават живота ми от 1984г.четехме за тях слушахме ги.1985г. нахлу траш-вълната но те с концертния си албум и със студийния (същата година)показаха че класическия метал си е абсолютно актуален.в този момент на силно развитие на музиката те и RAVEN внесоха тотална свежест със стария стил,така че ги слушахме наравно със SLAYER,EXODUS,SODOM,KREATOR,DESTRUCTION,VOIVOD и т.н.т.в момента всички от LOUDNESS бяха с рпоменен имидж,единствено Мунетака Хигучи си беше същия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Glam Fan 1.12.2008 09:30:32 отговори + 0 0
R.I.P. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 1.12.2008 06:36:56 отговори + 0 0
R.I.P. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.11.2008 23:24:21 отговори + 0 0
Нека почива в мир! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".