Почина китаристът на LYNYRD SKYNYRD Gary Rossington

6 мар 2023, 08:18 ч. 789 / 8 4
пред./следв.

   Китаристът на LYNYRD SKYNYRD Gary Rossington е починал на 5 март на 71-годишна възраст. Скръбната новина съобщават останалите членове на бандата, изказвайки огромната си тъга.

   Rossington беше единственият останал оригинален музикант от LYNYRD SKYNYRD. В последните години той се бореше с редица здравословни проблеми, а през юли 2021-ва се подложи на спешна сърдечна операция.

   В историята на групата той е от оцелелите в самолетната катастрофа през 1977 г., при която загиват вокалистът Ronnie Van Zant и китаристът Steve Gaines. Реюниънът на групата е едва през 1987 г. с брата на Ronnie -  Johnny Van Zant като фронтмен.

 

Gary Rossington



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


@@@ 7.03.2023 14:52:47 отговори + 0 0
Жалко. И последният мохикан излетя при останалите free birds. Вечна му памет. Истинският Скинърд се събра горе, предвождана пак от големия Рони Ван Зант! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 6.03.2023 14:11:03 отговори + 5 0
Още една велика група си отиде. Група, която имаше своя легендарен статус от 70-те и успя да излезе с нова версия, която беше много различна, но също достойна и страшно интересна. Да почива в мир! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Port Royal 6.03.2023 11:29:24 отговори + 7 0
Достойни години Гари . Даде ни много и надявам се , получи много обратна любов от нас. Време за заслужена почивка . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:-( 6.03.2023 09:08:50 отговори + 4 0
Не знаех за тази катастрофа. Да почива в мир..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".