Почина китаристът на SOILWORK David Andersson

14 сеп 2022, 20:29 ч. 1056 / 9 4
пред./следв.

   От лагера на шведските метъли SOILWORK съобщиха тъжната новина, че е починал единият от китаристите на бандата - David Andersson. Музикантът, който участваше и в THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA, си е отишъл от този свят на 47-годишна възраст.

   Andersson се присъедини към групата през 2008 г. като сесиен китарист на мястото на напусналия тогава Ola Frenning, a през 2012 г. стана пълноправен член на SOILWORK. Участва във всички издания от "The Living Infinite" (2013) до актуалния албум "Overgivenheten" от по-рано тази година.

   Останалите членове на групата споделят, че са съкрушени от кончината му и молят феновете си да се отнесат с уважение и разбиране към скърбенето на семейството на David и неговите приятели.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ingeborg 15.09.2022 12:08:20 отговори + 5 8
Към авторът на българския текст на новината: Пише се "скръбта", не "скърбенето"! Малко повече езикова култура няма да навреди на захваналите се с писане! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 15.09.2022 14:05:14 + 9 2
В случая Вие се обръщате към автора- т. е. Вие вършите действието и неправилно сте членували автора с пълен член. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз бе 15.09.2022 17:16:50 + 0 4
Който явно си ти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 16.09.2022 03:03:47 + 6 0
Някой да пише на издателство "Изток - Запад", че са сбъркали заглавието на книгата "За скръбта и скърбенето". Ингеборг рече и отсече - трябва да е "За скръбта и скръбта".

Да му се не знае. Не минава и седмица, без някой да седне да се заяжда за език и/или граматика в коментарите в този сайт. И в общия случай настояващите за езикова култура не я проявяват.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".