Почина първият басист и един от основателите на BON JOVI Alec John Such

6 юни 2022, 07:54 ч. 1447 / 19 3
пред./следв.

   Първият басист и един от основателите на BON JOVI Alec John Such е починал на 70-годишна възраст.

   Тъжната новина съобщи лидерът на бандата Jon Bon Jovi в социалните мрежи и допълва, че Such ще липсва на всички. Причината за кончината на музиканта не се упоменава. Alec е в групата до 1994 г., когато е заменен от Hugh McDonald. Such се събра с бившите си колеги при въвеждането на BON JOVI в Залата на славата на рокендрола през 2018-а и сподели, че има само добри чувства към останалите членове на групата.

 

Alec John Such



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Panzergrenadier 6.06.2022 11:06:51 отговори + 3 1
Бог да го прости! Но в биографията на Бон Джоуви от Лора Джаксън издадена и у нас има изказвания на Джон за бившия му колега Алек от които... хм би трябвало да се срамува. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Car Solomon 6.06.2022 08:50:22 отговори + 17 0
Аз цъкнах по погрешка палеца на горе,sorry! Алек беше басиста в най-добрите според мен албуми на Бон Джоуви....а така ми се искаше да ги гледам в София в пълния им състав /включително и с Ричи, разбира се/.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Okta 6.06.2022 08:01:54 отговори + 21 0
Ролята на Алек в групата в най-силния и период не е никак малка. Той е приятел от детството с Тико Торес и го води в групата. Освен това той запознава Джон Бон Джоуви с Ричи Самбора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".