Почина продуцентът на дебютния албум на METALLICA "Kill 'Em All"

28 сеп 2018, 07:12 ч. 1597 / 8 0
пред./следв.

   Paul Curcio, продуцент на дебютния албум на METALLICA от 1983 г. "Kill 'Em All", е починал на 10 септември на 74-годишна възраст в Сейнт Питърсбърг, Калифорния.

   В интервю от преди няколко месеца Curcio споделя спомени около записите на "Kill 'Em All" преди 35 години. Той разкрива, че тогавашният мениджър на METALLICA Jon "Jonny Z" Zazula го е избрал заради склонноста на продуцента да работи на сравнително ниска цена. 17-дневните сесии за записите на добилата в последствие тройно платинен статус в САЩ творба са стрували 15 000 долара.

   "Kill 'Em All" е издаден на 25 юли 1983 г.

 

още за:

MetallicaPaul Curcio


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".