Почитаме Църо на концерта на MINISTRY в събота

10 юли 2008, 08:19 ч. 317 / 7 2
пред./следв.
На 12 юли, по време на първия и последен концерт на MINISTRY в София, ще бъде отдадена специална почит на Михаил Яланджиев - Църо. Цялата съботна вечер ще бъде посветена на талантливия барабанист, отишъл си внезапно точно преди 10 месеца. Не случайно и на плаката за шоуто написано: "For Tzuro", уточняват организаторите от "Tangra Mega Rock" и "Sofia Music Enterprises". Концертът ще бъде открит със сет на ALIEN INDUSTRY - една от групите, в чийто състав Църо бе основна съставна част. По време на тяхното шоу публиката в залата ще бъде призована от Здравко, Фънки, Тери, Дани и Елмо не да запази мълчание, а напротив – всички заедно да вдигат максимално много шум, да ръкопляскат и викат в продължение на поне 5 минути за Църо. Защото, както бе изтъкнато и от самите ALIEN INDUSTRY: "Църо беше рокенрол барабанист, който се опитваше да събори небето, по дяволите!"
   Наред с това, концертът на MINISTRY в София ще бъде още по-специален и поради уникалния екран, носен от Al Jourgensen и компания специално за актуалното им прощално турне "C U LaTour 2008". Гигантското видео-съоръжение с рамери 13 на 5 метра ще пристигне в България заедно с групата в деня на шоуто и ще бъде разположено в дъното на сцената, предлагайки на зрителите уникални видео преживявания по време на целия сет на американските индъстриъл метъл кръстници.

   Напомняме, че концертът на MINISTRY и ALIEN INDUSTRY на 12 юли в зала "Христо Ботев" ще започне в 21:00 ч. (вратите на залата ще бъдат отворени в 20:00 ч.), а билети по 25 лв. все още се намират в билетния център на НДК и мрежата на TicketPro.bg. В събота цената им ще бъде 30 лв.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


мангра 10.07.2008 16:02:55 отговори + 0 0
тангра, SME, арена музика, арена бузика, бозуки интернешънъл, мангра екстра хоп, софийски музикални седмици, хор на софийските момчета, мречетало ... абе киркор, що се блъскаш на прага на магазина кат няма никой, освен нас двамата - мииии, карамбол да става! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 10.07.2008 10:48:23 отговори + 0 0
Лично за мен най-ценният, чакан и личен концерт за годината, да не кажа изобщо. Само всичко да е наред, че тук място за издънки няма-the one & only time. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".