Подготвят два нови сезона на "Beavis and Butt-Head"

2 юли 2020, 08:47 ч. 1029 / 7 5
пред./следв.

   "Comedy Central" обявиха, че са подписали с режисьора, аниматор и продуцент Mike Judge, който ще създаде два нови сезона на култовия анимационен сериал на "MTV" "Beavis and Butt-Head".

   Стартиралата през 1993 г. поредица разказва за приключенията на едноименните геори - тийнейджъри, известни с любовта си към метъл музиката и носещи тениски на METALLICA и AC/DC. Докато преди Бийвъс и Бътхед олицетворяваха "Поколенито Хикс", замисълът е сеге те да представят "Поколението Зет", но без да излизат изцяло от първоначалните си образи, за да допаднат и на старите си фенове. Judge ще бъде сценарист и продуцент и ще озвучи двамата герои.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 2.07.2020 20:00:43 отговори + 0 4
Винаги съм се чудел кво й харесват на тая анимация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 2.07.2020 15:35:27 отговори + 2 2
Очаквам да е някаква брутална простотия като оригинала, а накрая ще излезе политически коректна пародия на феминизма, социалната справедливост и как медиите пропагандират тези две неща, докато все пояече и повече ограничават свободата на словото в същото време. Току виж главните герои накрая си сменят половете и провъзгласят любовта си към Хилари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BCardi 2.07.2020 11:05:51 отговори + 8 2
Очаквайте новите епизоди, в които Бийвъс ще е черен и двамата ще слушат Lil Pump и Cardi B. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 2.07.2020 09:11:23 отговори + 2 8
Простотия беше още навремето, простотия ще е и сега. Това няма нищо общо с метъла. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 2.07.2020 09:12:59 + 2 8
...или може би има. Че метълите сме тъпаци като тия двамата... Но и това не ми харесва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".