Подготвят ли AC/DC нов албум? Появи се снимка на Brian Johnson и Phil Rudd в студиото

8 авг 2018, 09:54 ч. 2213 / 9 19
пред./следв.

   Преди няколко дни канадски журналист заяви, че е забелязал Stevie Young и Phil Rudd заедно близо до студио във Ванкувър, което предизвика слухове за евентуални записи на нов албум на AC/DC.

   Сега се появява по-сериозно доказателство - снимка на Brian Johnson и Phil Rudd в "Warehouse Studios" - мястото, където са записани трите последни албума на австралийските легенди. 

   Още по-интересно е, че барабанистът и вокалистът, които не участваха в последните турнета на бандата, са отново "на борда". Rudd имаше проблеми със закона, а Johnson се оттегли от концертите поради сериозна опасност да загуби слуха си. Той бе заместен от фронтмена на GUNS N' ROSES Axl Rose. Предполагаше се, че ако AC/DC издадат нов албум, той ще е с Rose на вокалите, но изглежда, че въпреки загубата на Malcolm Young и оттеглянето на басиста Cliff Williams, бандата прави частично завръщане към класическия си състав.

 



Коментари   (19)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


RockFan 8.08.2018 19:41:56 отговори + 11 1
Те и на Motorhead албумите са едни и същи, ама пичовете са и ще си останат легенди, нали така?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GapstaR[13] 8.08.2018 14:16:27 отговори + 17 2
Журналист задава въпрос на Ангъс Йънг:
- Г-н Йънг, вярно ли е, че 16 албума свирите едно и също нещо?
Ангъс отговаря:
- Не е вярно, момче! 17 албума са!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 8.08.2018 15:13:10 + 11 9
По-добре да свирят едно и също, отколкото да правят бози в стил Металика и Мейдън. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 8.08.2018 17:07:17 + 9 9
Отпуши си ушите Max ! не я разбираш тая музика.... с подобни коментари дори и не си струва да ти отговарям, но все пак...... по принцип рок стилът е по-еднообразен от хеви метъла и групи като AC/DC и Krokus имат песни които звучат еднакво, но не съвсем ! Никоя група няма да си смени стилът с който е станала това което е днес. Въпреки че, Krokus и Kiss имат доста и по-разнообразни песни от AC/DC, даже някои може да се причислят и към хеви и спийд метъла - това най-вече се дължи на глем метъл вълната която добавя и клавири и хард рокът стана по-разнообразен - а към глем метъла спадат и Kiss (особено 80-те години) и Krokus с някои албум, доката AC/DC са си само и единствено чист рок !!!

За Metallica може би е така, но Maiden са от друга лига - след повече от 40г. продължават да се развиват и си запазват характерното за тях звучене. Така че, по-добре не се изказвай неподготвен !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 8.08.2018 17:44:24 + 9 3
kalata, по-големи глупости за спийд метъла, а особено за клавирите, не съм чел! Клавири има много преди глем метъла, точно обратното е, глем метъла игнорира клавирите. И да съм ясен. Ти явно имаш предвид американския глем от 80-те. Нито една от водещите групи няма клавир! Quiet Riot, Motley Crue, Ratt...говорим за глем, не за AOR или Поп рока . A KISS и Кrokus имат толкова спийд, колкото и Азис. Хеви - да, но спийд никакъв!
За клавирите...може да се консултираш с Deep Purple, Uriah Heep, че дори и със Sabbath. 70-те години.
AC/DC са еднообразна група, ала първична, директна, енергична. Зарежда кръвта ти с гориво! Зациклиха след "Back in Black", а след "Flick of the Switch" почти всичко е с кенефно качество, но с кого ли от големите не се е случило? Никой, дори Beatles, няма постоянен връх.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 8.08.2018 18:16:56 + 5 5
kalata, що за глупости пишеш, какъв спийд метъл търсиш при Krokus и Kiss. А за клавирите изобщо не е вярно, нещо съвсем си объркал нещата.
"Никоя група няма да си смени стилът с който е станала това което е днес. " - това не е вярно, има достатъчно примери за групи, сменяли си стила, даже не веднъж.
А на Maiden новите албуми са посредствени, не са баш излагация, ама нищо общо с големите им хитове от едно време. С Metallica нещата са трагични след 1991.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 8.08.2018 19:20:42 + 4 4
Колеги, Kalata е просто едно от онези мейдън зомбита, за които каквото и да направят е велико.Трябва да призная, че и аз бях същият, но това беше когата бях петнайсет годишен(това беше доста отдавна).Но както казва Kalata си отпуших ушите.Групи като DC са малко, евала, че така и не се потдадоха на моди и влияния. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 8.08.2018 20:34:48 + 4 4
До destroy..., Баба Яга и Max: имах предвид че глем метъл групите свирят рок/хард рок и използват клавири - албума на Кис от '87 и са по-разнообразни в песните си от Диси. И да, говорех за американсия глем метъл от 80-те....
За спийд метъл имах предвид само Крокус не Кис - според мен, песента на Крокус Headhunter си е чист спийд метъл, но и двете групи имат и песни в хеви метъл стил ! За мен Крокус са по-добри от Диси - с повече разнообразни песни - Screaming In The Night на Крокус е убийствена.
Все пак песни като Fast As A Shark, Exciter, Iron Maiden (песента).... са песни с ранни наченки на спийд метъл....

Исках да кажа че понеже Диси винаги свирят чист рок - затова на някого му се струва че песните са им еднакви.

За смяната на стила - Диси всички ги харесват заради чистият зареждаш рок и не мисля че на феновете ще се хареса ако си сменят стила. Саксън поемат по по-комерсиален път със албумите си от 85,86 и 88 и доста от старите им фенове се отдръпват от групата - давам исторически пример във времето.

Новите албуми на Мейдън са доста добри и могат да се мерят с класиките им от 80-те ! Те са група която си остава на върха и сега. Не съм Мейдън зомби - да, те са ми любимата група, но не приемам всичко безкритично ! Който иска да ги харесва - който иска не ! Аз пък ще продължа да се наслаждавам на музиката им !!! И те си останаха верни на себе си и не си промениха стила толкова години като Диси (дори Джудас го направиха с Турбо '86). За мен Крокус нямат слаб албум през 80-те години, а единствените ''мрачни'' години на Мейдън бяха през 90-те !

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Адриана Лима 8.08.2018 13:13:18 отговори + 8 29
Тези са "чалгата" в рок музиката! Елементарна музика и текстове, не знам какво толкова виждат и чуват хората в тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SiXXX 8.08.2018 15:48:43 + 12 4
Абе вече гонят 50-та годишнина сигурно пълнят стадиони, продават милиони албуми, толкова хора по света не може да бъркат. ACDC са си легенди в музиката като цяло. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 8.08.2018 21:55:07 + 5 6
Koeто само потвърждава думите на "Адриана Лима",че са чалгата в рока.Сложи и Гънс към тях,заедно с Бон Джоуви и Кис и ето ти.Той и Дрейк пълни стадиони. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 8.08.2018 11:54:47 отговори + 7 9
"Журналист на в. 24 Труда забеляза Abbath да влиза в аптека, което породи слухове, че норвежеца вероятно е тежко болен, тъй като лицето му било бяло като платно, а около очите си имал зловещи огромни черни петна, вероятно породени от недоспиване. Друг колега от специализирания сайт за тежка музика YouRule.gb пък засякъл метъл легендата Роб Халфорд да подписва детската книжка на момченцето на непозната жена, която веднага породи слухове, че вероятно е педофил."
Не всичко може да е така, както изглежда. Може пък да са отишли да поздравят някой колега/техничар, знае ли човек? За 40+ години тия хора са завързали повече връзки и приятелства от лелка в детска градина. А може и наистина да са замислили нов албум, което няма как да се разбере от оскъдната информация, дадена от някакъв папарак, снимал с телефон.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tyr 8.08.2018 10:12:46 отговори + 17 2
И на мен ми е еднакво, но това не пречи милиони да им се радват. И не виждам Посейдон и подобни що се дразнят? Българинът си е тъпак открай време. "Щом имаш различен вкус си педераст или ПРОСТ"-- егати плоското! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Zyklon 8.08.2018 10:03:59 отговори + 13 13
Нов албум, стар албум...всичко им е еднакво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Poseydon 8.08.2018 10:07:08 + 11 11
А ти си все така прост! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 8.08.2018 10:12:17 + 17 5
Всичко им е еднакво, ама феновете точно това им харесват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 8.08.2018 10:20:33 + 14 1
А знаете ли какъв вой ще се надигне, ако започнат да свирят прогресив/траш/блек/поп рок или каквото и да е друго? Айде представете си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Poseydon 8.08.2018 11:09:40 + 6 9
Твойте албуми различни са ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 8.08.2018 11:31:58 + 15 3
Абе истина е, че са еднакви. Ама никой не иска да са различни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".