Подгряващо парти за феставала "Summer Chaos" във "Fans" на 15 юли

14 юли 2017, 15:48 ч. 741 / 9 3
пред./следв.

   Утре, 15 юли, в столичния рок-бар "Fans" ще се проведе подгряващо парти за тазгодишното издание на фестивала "Summer Chaos" в Бургас. Двама от посетителите ще могат да спечелят покани за събитието. Началото е от 21:00 ч., входът - свободен. На партито ще звучи музика на групите, които ще участват - KREATOR, Tarja и CREMATORY.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Таблото 14.07.2017 16:53:31 отговори + 7 0
Организират парти, а не се знае кой ще участва още. Ако обявят Севи и Кокнкурент една седмица преди концерти, нали знаят, че не си помагат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 14.07.2017 15:56:35 отговори + 10 0
Как е възможно две седмици преди "фестивала" да не са ясни всички групи още?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хаха 14.07.2017 16:16:48 + 8 0
Не се изненадвай защото това е Гани!
А Гани е Повелителят на вечния хаос!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".