Подгряващо парти за концерта на IRON MAIDEN в София

21 май 2014, 09:58 ч. 427 / 8 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Фен-клуб „Iron Maiden Bulgaria" и „Sofia Music Enterprises" имат удоволствието да ви поканят на подгряващо парти за предстоящия концерт на IRON MAIDEN в София на 16 юни.
Партито ще се състои на 23 май (петък) в метъл бар „The Black Lodge" и както винаги ви очакват много качествена музика и награди, осигурени от фен клуба и любимата на Maiden-феновете бира - Trooper. Един от посетителите ще си тръгне и с билет за концерта, любезно предоставен от „Sofia Music Enterprises".
Началото е в 21 часа, входът - свободен.

Невиждано зрелище очаква феновете на IRON MAIDEN у нас. Зала „Арена Армеец“ ще бъде разтърсена от британските метъл величия, които обещават, че това ще е един много специален концерт. Освен промените в сет листа в сравнение с концертите от турнето MAIDEN ENGLAND досега, групата гарантира, че ще се насладим на едно несравнимо с нищо досега светлинно шоу, с взривяващи ефекти и уникални превъплъщения на талисмана на групата – Еди.
Преди IRON MAIDEN на сцената ще се качи шведската хеви метъл банда GHOST.

Ограничени количества билети за концерта на IRON MAIDEN на цени от 60 до 140 лева все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg

 

maiden party



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


елф 22.05.2014 10:21:09 отговори + 0 0
Дупка или не, там стават най-добрите партита!
Сигурно и фен клубът на Мейдън затова пак там ходят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултура 21.05.2014 14:23:41 отговори + 0 0
Тоя бар си е дупка и мейдън феновете винаги тая дупка си избират..явно нещо са свързани.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vixx 21.05.2014 11:01:46 отговори + 0 0
Този бар е събирал 150 човека! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vazelin 21.05.2014 10:58:29 отговори + 0 0
Колко е ограничено количеството на останалите в продажба билети? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Смях 21.05.2014 10:43:49 отговори + 0 0
По голяма дупка не можахте ли да намерите?
На този бар лимита му е 50 човека
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".