Подробности за албума с кавъри на MINISTRY

5 сеп 2007, 12:51 ч. 260 / 6 1
пред./следв.
Какво вече ви съобщихме тук, прощалният албум на MINISTRY ще бъде с кавъри. Дискът ще излезе през април 2008 г. и ще бъде под името MINISTRY & CO-CONSPIRATORS - "Cover Up". Освен титулярните членове на MINISTRY - лидерът Al Jourgensen, китаристът Sin Quirin (REVOLTING COCKS) и басистът Paul Raven (KILLING JOKE, PRONG, MOB RESEARCH) в записте на песните ще се включат вокалистът на FEAR FACTORY Burton C. Bell, който ще изпее "Under My Thumb" на THE ROLLING STONES, музикантите от STATIC-X Tony Campos (бас) и Wayne Static (вокали), които ще включат за изпълнението на "I Want You (She's So Heavy)" на THE BEATLES. Tommy Victor (вокали) от PRONG и Leslie West (китара) от MOUNTAIN ще помогнат за класиката на MOUNTAIN "Mississippi Queen".


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Creech 23.01.2008 20:17:17 отговори + 0 0
УоУлеле какъв състав !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".