Подробности за албума с ремикси на NINE INCH NAILS

12 окт 2007, 07:57 ч. 156 / 2 7
пред./следв.
Както вече знаете - на 20 ноември ще излезе "Y34RZ3R0R3MIX3D" - албум с ремикси на парчетата от последната творба на NINE INCH NAILS "Year Zero". Ето и пълното съдържание на предстоящото издание:
01. "Gunshots by Computer" - Saul Williams
02. "The Great Destroyer" - Modwheelmood
03. "My Violent Heart" - Pirate Robot Midget
04. "The Beginning of the End" - Ladytron
05. "Survivalism" - Saul Williams
06. "Capital G" - Epworth Phones
07. "Vessel" - Bill Laswell
08. "The Warning" - Stefan Goodchild featuring Doudou N'Diaye Rose
09. "Meet Your Master" - the Faint
10. "God Given" - Stephen Morris & Gillian Gilbert
11. "Me, I'm Not" - Olof Dreijer
12. "Another Version of the Truth" - Kronos & Enrique Gonzalez Müller
13. "In This Twilight" - Fennesz
14. "Zero Sum" - Stephen Morris & Gillian Gilbert

още за:

Nine Inch Nails


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Nail9 12.10.2007 19:57:58 отговори + 0 0
За лайв изпълнението не знам,но съм сигурен,че могат да пуснат сборен албум от типа "best of"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.10.2007 16:47:48 отговори + 0 0
само едно уточнение - диска с ремиксите се пуска от звукозаписната компания, с която трент има договор...ако не знаете той е решил да прекъсне взаимоотношенията си с тях, но по същия този договор компанията има право да издаде този албум, както и едно live-изпълнение..ако не се лъжа...но факт е, че трент няма нищо общо с тва... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mr:Destruct 12.10.2007 14:14:39 отговори + 0 0
Абе какво се правите тука всички на....ми много ясно,че самият албум ще си го намеря,като торент файл от някой наш или чужд торент тракер след два-три месеца!!! Наскоро четох,че китариста на Епизод Драгомир Драганов,когато бил в Каварна дошъл при него някакво момче с МP3-ка на Епизод и му поискал автограф и Драго толкова бил смаян и учуден от постъпката на пича,че не можел да повярва,че това се случва с него самият.Ами разбира се,че Трент е много по-широко скроена душа от нашите тука BG рок и "метал" музиканти.Друг е въпроса,че Трент одавна е разбрал и проумял,че днешните цени на едно CD или DVD е с крайно неприемлива цена за обикновеният рок фен ама нашите родни в BG рок/поп "звезди" не искат да го приемат този факт и затова предпочитат се събличат голи малкият екран до кръста в онази побъркана реклама преди година и всички заете нататък онази прослувута и абсурдна реплика,която оставям без коментар............ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gen40_Veff40 12.10.2007 12:54:40 отговори + 0 0
така требе, да се редуват 5 % ЧеГеварщина с 95 % еректирал четвъртит капитализъм! па вий го чекайте да умре, ако си немате работа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nail9 12.10.2007 12:31:09 отговори + 0 0
Той доколото знам никога не е раздавал безплатно албуми по пазарите,но Year Zero го качи на сайта на групата малко преди да излезе официално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 12.10.2007 09:31:19 отговори + 0 0
Той всичките си албуми ги пуска след това и в ремиксиран вариант, тъй че не е тооолкова изненадващо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 12.10.2007 08:25:27 отговори + 0 0
Той се ядосва на цените на дисковете,но пуска албум с ремикси на предишния.Можеби ще го раздава бесплатно по пазарите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".