Подробности за "чилийското" DVD на ANTHRAX

28 май 2014, 18:28 ч. 345 / 10 0
пред./следв.

   Както ви съобщихме, ANTHRAX ще издадат на DVD концерта си от месец май 2013 г. в столицата на Чили Сантяго. Вече е ясна датата, на която дискът със заглавие "Chile On Hell" ще се появи на пазара и тя е 16 септември. Бандата е изпълнила удължен сет с песни от цялата си кариера, вкл. хитове като "I Am The Law", "Indians", "Madhouse", "Caught In A Mosh", "The Devil You Know" и "I'm Alive". За шоуто групата е в състав: Joey Belladonna - вокали, Scott Ian - китара, Charlie Benante - ударни, Frank Bello - бас и Jon Donais - соло китара. Ето и обложката:

 

още за:

Anthrax


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".