Подробности за дебюта на KINGDOM OF SORROW

29 яну 2008, 09:37 ч. 74 / 2 1
пред./следв.
KINGDOM OF SORROW – новият проект на Jamey Jasta (HATEBREED) и Kirk Windstein (DOWN/CROWBAR) вече е готов с песните, които ще влязат в дебютния албум на бандата. Дискът трябва да се появи на 19 февруари от "Relapse Records" (на 25 февруари в целия свят).

   KINGDOM OF SORROW са създадени преди три години. Дебютът им е записан в студиото "Planet Z" в Масачузетс с продуцента Zeuss (HATEBREED, SHADOWS FALL).
   Ето как изглежда описа:
01. Hear This Prayer
02. Grieve
03. Piece It All Back
04. Led Into Demise
05. Demon Eyes
06. With Unspoken Words
07. Free The Fall
08. World
09. Ghosts
10. Begging
11. Buried In Black
   Слад излизането на албума групата планира мини турне за неговото представяне.

   Коментарът на Jasta: "Не мога да опиша колко съм доволен заради KINGDOM OF SORROW! Две години решавахе проблеми и отговаряхме на въпроси. Бяхме оплетени от сплетни и слухове, но сега продължаваме напред. Сключихме добра сделка с "Relapse Records"!!! С Kirk отдавна сме фенове на този лейбъл. Не мога да докачам момента, в който светът ще чуе записите. Просто е нереално! В текстовете и вокалите ще откриете един друг Jamey Jasta. Kirk никога не е звучал така добре. Можем да сравним диска с химическия елемент плутоний, защото е наистина тежък. Записите бяха интересни, случиха се много весели моменти. Бяхме си поставили за цел песните да се получат уникални, да съхранят тежестта, рок стила. Мисля, че всички ще бъдат доволни след прослушването на диска!"

   Windstein добавя: "Щастливи сме, че най-накрая завършихме записите. Хора, това е супер тежък материал - просто ще ви убие. Правим го за всеки един от вас. И сега, след три години, се радвам, че ще чуете за какво става въпрос."

   Съставът на KINGDOM OF SORROW:
Kirk Windstein (DOWN, CROWBAR) – вокал, китара
Jamey Jasta (HATEBREED, ICEPICK) - вокал
Steve Gibb (CROWBAR, екс-BLACK LABEL SOCIETY) - китара
Derek Kerswill (SEEMLESS, UNEARTH) - ударни
Matthew Brunson - бас

още за:

Kingdom Of Sorrow


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


JonyVirus 29.01.2008 11:46:58 отговори + 0 0
аз чух една песен, и мога да кажа,че е нещо страшно!
наистина доста мачка бандата!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".