Подробности за дебюта на супергрупата CYHRA

26 авг 2017, 11:39 ч. 736 / 6 0
пред./следв.

   Както ви съобщихме преди няколко месеца, бившият вокалист на AMARANTHE Jake E. и бившият китарист на IN FLAMES Jesper Stromblad (екс-THE RESISTANCE) създадоха нова супергрупа, наречена CYHRA. Съставът на бандата се допълва от барабаниста на LUCA TURILLI'S RHAPSODY Alexander Landenberg и бившия басист на IN FLAMES Peter Iwers.

   Вече са ясни подробностите за дебюта на CYHRA. Той ще се казва "Letters to Myself" и ще излезе на 20 октомври чрез "Spinefarm Records". Първият сингъл от творбата, "Karma", вече може да бъде слушан в "Spotify". На 8 септември ще се появи и видеоклип към песента. Ето списъка с песни, по-долу виждате и обложката на "Letters to Myself".

01. Karma
02. Heartrage
03. Here To Save You
04. Muted Life
05. Closure
06. Letter To Myself
07. Dark Clarity
08. Holding Your Breath
09. Rescue Ride
10. Black Wings
11. Inside A Lullaby
12. Dead To Me
13. Letters To Myself

още за:

Cyhra


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".