Подробности за дебютния албум на LOVE AND DEATH на Brian "Head" Welch

27 сеп 2012, 10:00 ч. 199 / 5 1
пред./следв.
LOVE AND DEATH - новият проект на бившия китарист на KORN Brian "Head" Welch - ще издаде дебютния си албум "Between Here & Lost" на 20 ноември чрез "Tooth & Nail Records". Продуцент е Jasen Rauch (RED, BREAKING BENJAMIN), миксирането е поверено на Paul Pavao, Ben Grosse (MARILYN MANSON, DISTURBED) и Jim Monti (KORN). Ето и списъка с песни на предстоящата творба:
01. The Abandoning
02. Whip It
03. Watching The Bottom Fall
04. By The Way...
05. Meltdown
06. My Disaster
07. I W8 4 U (featuring Mattie Montgomery)
08. Fading Away
09. Paralyzed
10. Chemicals
11. Bruises
Love And Death


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Jasta 27.09.2012 11:52:03 отговори + 0 0
3 от песните ги има е ЕП-то,което излезе наскоро,2 имат клип.Браян знае как се прави яка музика.Все се надявах да се върне в Корн,че миличките без него никакви ги няма.Не прилича много на човек отдаден на бога,нито той,нито другите от новата му банда.Продължвам да се чудя защо се махна от Корн. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".