Подробности за дебютното EP на SOLARFALL

29 мар 2006, 14:19 ч. 81 / 3 0
пред./следв.
Дебютното ЕР на Solarfall "In Depths and Despair" излезе официално на 15 март 2006 г. от "Discord Records" (с подкрепата на фензина "Vogort"). Зад SOLARFALL, представляващ проект в сферата на една от най-некомерсиалните ниши в съвременната метъл сцена- дуум-дет метъла, стои една единствена личност- Hadelfar (вокали в DREAM OF DECEMBER). Началото е поставено през есента на 2004-а, когато е записано първото демо. Година по-късно са завършени още две песни с общо времетраене от над 20 минути. Тези два демо записа са ремиксирани и включени в настоящото издание, като то включвa и два кратки видеоклипа, както и снимков материал. Ето пълното съдържание:
Audio
01. As the Mountains Weep (intro)
02. In Thy Depths
03. Storm of Despair
04. Tearful Heaven
05. Drowning into Solarfall
06. Negura (In Thy Tearful Heaven) (outro)
Video
01. In Depths… (video presentation, mpeg-формат)
02. …And Despair (video presentation, mpeg-формат)

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".