Подробности за европейската обиколка на SEVI "Genesis Tour"

17 май 2024, 06:46 ч. 299 / 55 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

SEVI обявиха Genesis Tour 2024

Групата се готви за участия в Европа

Група SEVI обяви списък с дати от предстоящото си Европейско турне, което носи името на последния албум на бандата - “Genesis”.

България, Италия, Белгия, Англия, Швейцария, Сърбия са спирките до момента, а групата обещава да добави още дати до края на годината.
„Много се вълнуваме от предстоящите срещи с феновете. Работим усилено, за да дадем най-доброто от себе си и да представим новия албум “Genesis” на живо“.

SEVI ще бъдат част и от програмата на много фестивали в страната и зад граница. Групата ще стъпи на голямата сцена на шотландския Winter Storm Festival, Planet Rockstock, Англия, италианския международен фестивал в Лоано, а в България предстои да ги видим на сцената на Hills of Rock, Рок Фест Кнежа, Green Rock Fest Русе и др.

Предстоят и няколко съвместни участия с Johnny Gioeli в България и концерт с Hardline в Швейцария през септември, където SEVI ще стъпят за втори път на легендарната сцена на Z7 Konzertfabrik Hall.

В края на март, SEVI издадоха и ново видео: “World That Doesn’t Fit”, с което представиха новите членове в състава на бандата – Stone Angel и Петър Петров. Клипът успешно си проправи път в интернет пространството, като натрупа 230 хиляди гледания за по-малко от два месеца, a песента бе обявена за шедьовъра на албума от списания като Metal Hammer, Испания и немското Pixx666.

Подробности за датите и билетите за предстоящите дати от GENESIS Tour може да намерите в официалния сайт на бандата или в социалните им канали. www.seviband.com

 

sevi

още за:

Sevi


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".