Подробности за "Kavatsi Beach Festival 2016"

5 май 2016, 11:52 ч. 7704 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Клубовете Алкохол и Строежа отново планират плажно музикално събитие в разгара на лятото. През настоящата година концертната програма е обединена в два поредни дни, със съвсем буквалното наименование Kavatsi Beach Festival. Музикалният фестивал ще се проведе на 30 и 31 юли, събота и неделя, на територията на Къмпинг Каваци - на открито, на самата пясъчна ивица.

През 2015 г. двата клуба събраха на същото място Everlast, Dubioza Kolektiv, Jeremy?, Уикеда, Миленита, Odd Crew и Da-Yo, които предизвикаха голям интерес, а една от двете дати бе напълно разпродадени седмици по-рано.

Тази година музикалната програма включва по четири групи на ден - артисти от САЩ, Австралия, Сърбия, Румъния, Холандия, Македония и България. Афишът от първия ден включва имената на Kiril Dzajkovski feat. TK Wonder & MC Wasp, Jaya The Cat, Уикеда и Brazz ViliDJ. Неделната програма от 31 юли пък ще представи S.A.R.S., Subcarpati, Superhiks и Kottarashky & The Rain Dogs в компанията на Nufry от Panican Whyasker.

За всяка една от датите ще се предлагат различни еднодневни билети, които са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg. Каси - Строежа, Маймунарника, Терминал 1, Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, както и онлайн през сайта на компанията. Цената на ден е 30 лв. при предварително закупуване и 35 лв. на самата дата и място, а общият брой е ограничен до по 2000 за всеки един от отделните дни.

Програма:

*Ден I
30 юли 2015 / събота
Club Alcohol Kavaci Beach
Плаж Каваци
17:30 – Отваряне
18:30 - Начало
KIRIL DZAJKOVSKI feat. TK WONDER & MC WASP (Македония, Австралия, САЩ)
JAYA THE CAT (Холандия, САЩ)
WICKEDA (България)
BRAZZ VILIDJ (България)

===

*Ден II
31 юли 2015 / неделя
Club Alcohol Kavaci Beach
Плаж Каваци
17:30 – Отваряне
18:30 - Начало
S.A.R.S. (Сърбия)
SUBCARPATI (Румъния)
SUPERHIKS (Македония)
KOTTARASHKY & THE RAIN DOGS feat. NUFRY (България)

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".